AQVATONIC Hotel - Steaua de Mare

Inaugurat in iulie 2016, AQVATONIC Hotel- Steaua de Mare din cadrul Complexului Hotelier Steaua de Mare - Eforie Nord beneficiaza de toate faclitatile resortului printre care cele 2 restaurante, braserie, panorama bar-ul din Hotelul Delfinul, pool bar, fast food, locuri de joaca interioare si exterioare, sali de conferinta si un impresionant centru de relaxare si tratament - AQVATONIC MED SPA inaugurat la inceputul anului 2016. Hotelul are functionale camerele de la primele 5 etaje, urmand sa fie dat in folosinta integral in anul 2019.

Rezerva o camera

Tratamente Balneare Complete

Zambete si servicii de calitate, camere calduroase si confortabile**, un nou si modern Balneo SPA, terapeuti de exceptie cu peste 7 ani de experienta in tratamente MED (terapii laser, magneto, electro, tens, galvanice, infrarosii, cu namol de Techirghiol, masaje terapeutice, drenaj limfatic, reflexoterapie, dus Vichy, aqvaGYM, kineto, hidromasaj sau dus subacval) si un bazin AQVATONIC unicat in Europa de Est  vei regasi in toate pachetele AQVATONIC Hotel – Steaua de Mare lansate pentru 2016/2017.

AQVATONIC MED SPA

Daca iei in calcul ca vorbim despre singurul bazin cu labirint Aqvatonic din Europa de Est ce incorporeaza 16 zone specifice de masaj acval si subacval cu temepraturi cuprinse intre 28 si 34 de grade, atunci credem ca ti-ai facut deja o impresie.

Vei regasi aici masaje subacvale pentru toate zonele corporale, alveole dinamice adaptate pentru diferite inaltimi, cascade de apa si masaj cervical, gheizere, culoare de inot, paturi de masaj, spirale de jeturi, culoare de mers contra curent dar si o salina cu sare de Himalaya si salinizare THERASOL, o generoasa sauna finlandeza, alta cu infrarosii si o spatioasa baie de aburi. Pe restul te lasam sa le descoperi tu cand ne vei trece pragul.

FUN ZONE & BISTRO

Situata chiar la parterul AQVATONIC Hotel –  Steaua de Mare, FUN ZONE dispune de o zona dedicata impatimitilor de curse auto dotata cu  5 simulatoare auto Gran Turismo 5, 2 mese de biliard, 2 mese de ping pong, 2 mese de air hockey, 2 mese de foosball, pinball si jocuri de societate precum darts, sah, table, remy, Monopoly, Risk, Scrable etc ….

In perioada noiembrie – aprilie ne-am gândit la tine si te invitam în lobby la AQVATONIC BISTRO pentru a descoperi meniurile special create pentru a asigura organismului toata energia de care are nevoie. Sunt meniuri variate, ce contin preparate sanatoase pentru toate gusturile, gândite împreuna cu nutritionistii si bucatarii nostri.

Camere

AQVA DOUBLE Premium – Mezanin

PatDublu 160x200
TelevizorLCD TV 42"
Racitor de bauturiDA
Birou de lucruDA
Start From130.00 RON / Night
Check Details

AQVA DBL PREMIUM – PARTIAL SEA VIEW

PatDublu 160x200
TelevizorLCD TV 42"
Minibar / FrigiderDA
Sofa / CanapeaDA 140x60
Start From150.00 RON / Night
Check Details

AQVA DBL PREMIUM – FRONT SEA VIEW

PatDublu 160x200
TelevizorLCD TV 42"
Fotoliu DA
Birou de lucruDa
Start From180.00 RON / Night
Check Details

AQVA Premium Apartment

PatDublu 160x200 cm
CanapeaExtensibila 180 x 70/140 cm
Sofa2x 140 x 60 cm
BirouDA
Start From260.00 RON / Night
Check Details

PROMOTII 2016/2017

Galerie Foto AQVATONIC Hotel - Steaua de Mare

 Bd. T. Vladmirescu 39-43, Eforie Nord, Constanta

 (004) 0341.179.020