fbpx

PACHETE PROMOȚIONALE pentru tratamente BALNEARE COMPLETE 2020-2021

Oferte promoționale la pachetele de tratamente balneare

Zâmbete și servicii de calitate, camere călduroase și confortabile, modernizate integral situate într-un Complex Balnear ridicat la standarde Europene unde terapeuti de excepție cu peste 7 ani de experiență în tratamente, vă invită la terapii specifice și circuite AQVATONIC unicat la noi în țară: trasee prin cele 16 zone specifice de masaje acvale, subacvale și cervicale, la diferite temperaturi ce vă vor tonifia și revitaliza toate zonele corpului.

Tratează și ameliorează anumite afecțiuni cronice, optând pentru pachetele croite special pentru a regenera trupul și mintea!

Măsuri de siguranță COVID

Pachetele de cazare, masă și tratamente balneare/ recuperare sunt adaptate noilor norme și proceduri interne COVID: sunt efectuate în regim individual, o singură persoană într-un singur cabinet, însoțită în permanență în timpul procedurilor de un terapeut dedicat în exclusivitate.

BAZIN DE TRATAMENT

Terapii subacvale cu jeturi de apa, apa/aer, aer sau masaje cervicale cu rol recuperator vor fi efectuate sub indrumarea terapeutilor la recomandarea medicului centrului. Zonele de relaxare/ piscina/ wellnes vor fi mentinute inchise pana la noi decizii guvernamentale referitoare la aceste activitati. 

ALEGE DIN 3 VARIANTE

Poti alege oricare din cele 3 variante de 7/13 sau 21 de zile de tratament. In oricare variantă aleasă, vei beneficia de cazare, masă + tratament.
 >> Vezi broșura completă <<

Recomandare

Medicul recomandă o cură de tratament de minim 12 zile, intrucât organismul are nevoie de trei-cinci zile de adaptare pentru a răspunde la tratament. În primele zile este posibil ca pacientul să aibă o stare de oboseală ce va disparea spre finalul curei când starea de sănătate se îmbunătăţeşte vizibil.

Sesiuni Hidro Kineto

Sesiuni de hidro/kineto terapie recuperatorie, individualizate in functie de afectiune vor fi efectuate la recomandarea medicului centrului. Zonele de relaxare/ piscina/ wellnes vor fi mentinute inchise pana la noi decizii guvernamentale referitoare la aceste activitati.

CONFORT ȘI RELAXARE

Un plus de confort este asigurat de zona de Bistro în care pot fi servite ceaiuri/ cafele/ apă alături de snacks-uri, pe întreaga durată a zilei pentru toți beneficiarii de pachete balneare sau de tratament!

Pachet BODY RECOVERY (program de 6/12 zile de tratament recuperare)

Recomandat pentru pacienții cu afecțiuni ale articulațiilor periferice: gonartroză/ coxartroză/ poliartrită reumatoidă/ artrită psoriazică etc. 

Program 6/12 zile de tratament și 7/13  nopți cazare:

 • completare chestionar SPA* si evaluare medicală,
 • 3 terapii pe zi (luni-vineri):
  • 1×25’ acomodare cu înot sub supraveghere hidro kineto terapeut
  • 1×25’ Circuit AQVATONIC cu masaje si terapii subacvale individualizat în funcție de afecțiune
  • 1 x terapie cu nămol (IN/BN/cataplasma) / masaj terapeutic / nămol / drenaj limfatic / reflexo  
 • 2 terapii pe zi (sâmbătă – duminică)
  • 1×25’ acomodare cu înot sub supraveghere hidro kineto terapeut
  • 1×25’ Circuit AQVATONIC cu masaje și terapii subacvale individualizat în funcție de afecțiune

Chestionar Spa *- formular ce conține autodescrierea stării de sanatate a oaspetelui și o declarație pe propria răspundere, alături de chestionarul epidemiologic.

SEJUR

Demi-pensiune

Pensiune completă

Supliment single/sejur

7 nopți cazare
30% discount inclus

1264 lei

1509 lei 

GRATUIT

13 nopți cazare
35% discount inclus

2322 lei

2751 lei

GRATUIT

Pachet TECHIR ESCAPE (program de 6/12 zile de tratament)

Beneficiază de un pachet generos de terapii de relaxare / tonifiere ce imbina impachetarile cu namol de Techirghiol cu hidromasaje si masaje cervicale alese cu atenție în cadrul circuitelor AQVATONIC recomandate specific în urma evaluării medicale.

Program 6/12 zile tratament și 7/13 nopți cazare:

 • completare chestionar SPA* și evaluare medicală
 • 4 terapii pe zi:
  • 1 x Circuit AQVATONIC individualizat in functie de afectiune – 60 min (luni – duminica)
  • 1 x terapie namol (impachetare sau baie) la recomandarea medicului – 20 min (luni – vineri)
  • 1 x Masaj terapeutic sau masaj nămol 20 min (luni – vineri)
  • 1 x Sesiune de Hidro/KinetoTerapie sub supraveghere kineto terapeut – 25 min (luni – duminica)
LEI Demi-pensiune Pensiune completă Supliment single/sejur
7 nopți cazare
30% DISCOUNT inclus
1344 1393 – OFERTA MAI GRATUIT
13 nopți cazare
35% DISCOUNT inclus
2482 2587 – OFERTA MAI GRATUIT

Pachet Balneo SPA (program de 6, 12 si 18 zilede tratament)

Program personalizat în funcție de diagnostic (terapii cu nămol, masaje, hidrotermoterapie, kinetoterapie, electroterapie etc), recomandări, efectuate de terapeuți cu peste 10 ani de experiență în terapiile balneare.

Pachetul include:

 • consultație medicală,
 • 3 terapii zilnice MED la indicațiile medicului specialist (laser /electro/ bioptron/ tens/ magneto / galvanice) (luni- vineri)
 • 1x terapie cu nămol sapropelic din Lacul Techirghiol (luni – vineri)
 • 1x circuit AQVATONIC complet de 60 minute, conform reglementărilor de siguranță COVID, efectuat sub îndrumarea unui kinetoterapeut, ce include masaje subacvale cu jeturi de apă, aer sau apă-aer, masaje cervicale și mers contra-curent (luni – duminică)

Indicații:

Afecțiuni reumatismale degenerative (osteoartrite) și inflamatorii (spondilită anchilozantă, poliartrita reumatoidă), reumatism abarticular de părți moi (periartrite, tendinite, tenosinovite, entezite, Maladie Dupuytrene etc), spondiloză, lumbago cronic, hernia de disc etc.

LEI Demi-pensiune Pensiune completă Supliment single/sejur
7 nopți cazare
30%DISCOUNT inclus
1519  1914 GRATUIT
13 nopți cazare
35%DISCOUNT inclus
2572 3001 GRATUIT
19 nopți cazare
35%DISCOUNT inclus
3811   4438 GRATUIT

Pachet BALNEO SPA PLUS (program de 6, 12 și 18 zile de tratament)

Cel mai complex program personalizat în funcție de diagnostic (terapii cu nămol, masaje, hidrotermoterapie, kinetoterapie, electroterapie etc), recomandări, efectuat de terapeuți cu peste 10 ani de experiență în terapiile balneare.

Pachetul include:

 • consultație medicală,
 • 3 terapii zilnice MED la indicațiile medicului specialist (laser /electro/ bioptron/ tens/ magneto / galvanice) (luni- vineri)
 • 1x terapie cu nămol sapropelic din Lacul Techirghiol (luni – vineri)
 • 1 x terapie suplimentară cu masaj terapeutic/ nămol la recomandarea medicului (luni – vineri)
 • 1x circuit AQVATONIC complet de 60 minute, conform reglementărilor de siguranță COVID, efectuat sub îndrumarea unui kinetoterapeut, ce include masaje subacvale cu jeturi de apă, aer sau apă-aer, masaje cervicale și mers contra-curent (luni – duminică)

Indicații:

Afecțiuni reumatismale degenerative și inflamatorii, lumbago cronic, hernia de disc, afecțiuni neurologice periferice și centrale, recuperare posttraumatică și postchirurgicală, osteoporoză, hipertensiune arterială forme ușoare sau medii, tulburări circulatorii periferice, arteriale si venolimfatice, afectiuni ginecologice inflamatorii cronice, sterilitate secundară, afecțiuni dermatologice (psoriazis, neurodermite, acnee) afecțiuni ORL, afecțiuni respiratorii.

LEI Demi-pensiune Pensiune completă Supliment single/sejur
7 nopți cazare
30%DISCOUNT inclus
 1699 1743 – OFERTA MAI GRATUIT
13 nopți cazare
35%DISCOUNT inclus
 2872 3237 – OFERTA MAI GRATUIT
19 nopți cazare
35%DISCOUNT inclus
 4261 4731 – OFERTA MAI GRATUIT
Notă importantă: În cazul diagnosticelor ce cuprind una sau mai multe dintre afecțiunile enumerate mai jos, există posibilitatea ca în urma consultației medicale, medicul de recuperare și balneologie să recomande neefectuarea niciunei terapii sau neefectuarea terapiilor dintr-o anumită gamă și înlocuirea acestora cu altele apartinând unei game care să nu fie contraindicată în afecțiunile respective. Lista de afectiuni este urmatoarea: hipertensiune arterială, angină pectorala, stări dupa accidente vasculare cerebrale, infarct miocardic, tulburări de ritm cardiac, insuficiență cardiacă, tromboflebita, fibromuterin, chistovarian, tuberculoză pulmonară, fază acută a oricărei boli infectocontagioase, boli venerice, tumori maligne, stări hemoragice repetate, sarcină, epilepsie și tulburări psihice, bolile hematologice, parazitoze, toxicomanii, narcomanii, alcoolism și altele.

OFERTA NU SE APLICĂ RETROACTIV PENTRU REZERVĂRILE DEJA CONFIRMATE ȘI ESTE VALABILĂ PENTRU SEJURURILE DIN PERIOADA 15.10.2020 – 28.05.2021.

*Oferta nu se aplică în perioada Crăciunului, a Revelionului, a Paștelui Ortodox, a vacanțelor și sărbătorilor legale.

NOU! În această perioadă, cazarea în regim SINGLE se efectuează fără nici un cost suplimentar. PROMO! În limita disponibilității se oferă UPGRADE către următorul tip de cameră disponibilă (Double Room cu Sofa sau Partial Sea View Room)
NOTĂ IMPORTANTĂ – COVID-19 Update servicii indisponibile: La momentul publicării ofertei, nu sunt disponibile accesul la piscină interioară (cu scop recreativ / wellness) și accesul la facilitățile din zona de wellness (saune / băi cu aburi), până când vor fi emise noi decizii guvernamentale referitoare la aceste activități. În funcție de evolutia pandemică, dar și de diagnosticul individual al fiecărui oaspete, medicul specialist RMFB va putea înlocui anumite terapii dintr-o gamă cu altele din game care sunt permise.

COMANDĂ Pachetul Promoțional BALNEO dorit și te vom contacta în cel mai scurt timp: 

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Selectează pachetul Promoțional Balnear dorit, din lista de mai jos (obligatoriu)

Detalii suplimentare, cerințe speciale sau date de facturare

 Sunt de acord cu prelucrarea datelor de mai sus către operator.

 

*Oferta specială este valabilă pentru un număr limitat de locuri;

*Ne rezervăm dreptul de a modifica tarifele de cazare, masă și servicii SPA fără o notificare în prealabil.

Pachetele includ: programul BALNEAR/ MED, 1 loc în cameră dublă cu sofa, demipensiune sau pensiune completă, TVA și taxă locală.

Galerie foto