Locuri de joaca

Daca optati pentru un sejur ALL INCLUSIVE intre 20 iunie si 7 septembrie in cadrul complexului nostru veti avea acces la cele 3 locuri de joaca interioare precum si la cele exterioare

Pentru bucuria copiiilor dar si pentru linistea parintilor

Gradinita Casuta cu Povesti

Situata in spatele salii de coferinte din cadrul Hotelului Meduza, “Casuta cu Povesti” prezinta reprezentatii cu trupe de animatori In lunile iulie si august.

Locul de joaca exterior

Situat in apropierea falezei din fata hotelurilor Meduza si Delfinul, locul de de joaca exterior este in raza vizuala a terasei exterioare pentru a asigura un confort sporit in timpul meselor.

Meduza Kids World

Situat la parterul hotelului Meduza pe drumul de acces catre restaurantul Delfinul.

Jucarii gonflabile

Disponibile in anumite perioade in spatiile exterioare, jucariile gonflabile fac deliciul celor mici si sunt amplasate in vecinatatea Braserie sau a falezei.

FUN ZONE Aqvatonic

Dedicat celor un pic mai mari si situat la parterul Hotelului Steua de Mare, veti regasi aici simulatoare auto, mese de biliard, air hockey si ping-pong dar si o zona dedicata jocurilor de societate.

Braseria Steaua de Mare

Situat in cadrul Braseriei Steaua de Mare acest mic loc de joaca este deschis si in extrasezon.

Locuri de joacă variate impartite in 5 spatii de divertisment si recreatie dedicate celor mici

Pentru familiile cu copii, am creat 5 spații de joacă distincte, pentru a le oferi celor mici posibilitatea de a petrece timpul într-un mod creativ și distractiv, în timp ce dumneavoastră vă relaxați la piscină sau savurați o cafea la Bistro Aqvatonic.

Fie că alegeți Fun Zone Steaua de Mare – locul de joacă interior aparținând Aqvatonic Med Spa sau grădinița Căsuța cu Povești –locul de joacă interior dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 14 ani, sau locurile de joacă exterioare cu tobogane, trambulină, leagăne și căsuțe, locurile de joacă de la Braserie sau de la parterul Hotelului Meduza***, sunteți sigur că cei mici se vor delecta pe cinste, în spații modern amenajate, sigure și curate.

Tot ceea ce au nevoie copiii pentru a se distra in timp ce dumneavoastră vă relaxați și vă bucurați de momente unice!

Galerie foto