Restaurant Delfinul

Cu o capacitate de 450 de locrui la interior si cu o terasa marita si modernizata in cursul anului 2015, Restaurantul Delfinul este centrul universului ALL INCLUSIVE din perioada iunie-septembrie cand Chef Gina si o echipa de peste 20 de bucatari va asteapta cu un bufet variat zilnic din bucataria romaneasca si internationala.

Facilitati

Open Buffet

In perioada 18 iunie – 7 septembrie , Restaurantul Delfinul serveste masa in sistemul ALL INCLUSIVE de tip Open Buffet cu o bogata si variata selectie de meniuri.

WiFi gratuit

Disponbil in mod GRATUIT in interiorul restaurantului, acum conexiunile WiFi sunt disponbile si pe terasa acoperita din fata acestuia.

In apropierea copiilor

Terasa si restaurantul Delfinul sunt situate in imediata apropiere a locurilor de joaca interioare si exterioare pentru un confort sporit.

O larga selectie de bauturi

Bauturi alcoolice (bere la draft Golden Brau, selectie de vinuri, vodka, aperitive alcoolice), bauturi racoritoare (sucuri – acidulate si neacidulate din gama Pepsi), cafea, ceai, apa plata, apa minerala .

Terasa acoperita

Modernizata si marita in cursul anului 2015, terasa Delfinul dispunde de o capacitate de 200 de locuri cu vedere partiala la Marea Neagra.

Evenimente Private

Nu in ultimul rand puteti organiza in cadrul restaurantului Delfinul evenimente private sau corporate de pana la 600 de persoane.

În Restaurantul Delfinul vă vom surprinde cu rețetele noastre internaționale inspirate din cele mai interesante arome. Influențe mediteraneene, italiene, asiatice și grecești vor îmbogăți apetitul, iar pentru o experiență culinară completă, puteți savura gustul tradițional al bucătăriei românești din noul meniu.

Executive Chef Gina și echipa sa combină cele mai bune ingrediente cu cele mai noi tehnici din cele mai îndrăgite tendințe pentru un singur rezultat: experiența unica Steaua de Mare. 

Galerie foto