Hotel Delfinul

Având o frumoasă panoramă spre mare, camerele Hotelului Delfinul din Eforie Nord oferă priveliștea plajelor mult marite si proaspat amenajate cu nisip fin dar si a porturilor Constanta si Belona. Cu o capacitate de 218 camere + 13 apartamente puteti savura aici pe langa vacantele de vis si evenimente precum o nunta la mare de neuitat.

Rezervă o cameră

O LOCATIE DE EXCEPTIE

Beneficiind de o poziție de excepție, chiar pe malul Mării Negre și de o arhitectură contemporană ce oferă fiecărei camere din ansamblu vederi panoramice către plaja din Eforie Nord, Portul Constanța sau Portul Turistic Belona, Complexul Hotelier Steaua de Mare – Eforie Nord este primul resort de tip ALL INCLUSIVE din zona de sud a litoralului românesc.

Complexul deține peste 460 de unități de cazare repartizate în hotelurile și vilele situate pe malul mării, alături de două restaurante, cu o capacitate de peste 450 de persoane fiecare, situate la parterul hotelurilor Meduza și Delfinul, braserie, bistro, panorama bar, pool bar, lobby baruri, fast food, farmacie, locuri de joacă interioare și exterioare, săli de conferință și un impresionant centru de relaxare și tratament.

Panorama bar

Situat la etajul 14, în cadrul Hotelului Delfinul, Panorama Bar întregește experiența de relaxare și răsfăț pe care o oferim oaspeților noștri, oferind posibilitatea experimentării unei atmosfere spectaculoase, asemănătoare cu cea oferită de o vacanță într-una din marile destinații de vară europene.

În completarea serviciilor culinare, de relaxare, sport și tratament oferite în cadrul Complexului Steaua de Mare, vă punem la dispoziție pentru organizarea unor evenimente speciale (cocktail party, team building, evenimente speciale) o locație cu o panorama spectaculoasă și terasă descoperită – Panorama Bar.

LOCURI DE JOACA VARIATE

Pentru familiile cu copii, am creat 3 spații de joacă distincte, pentru a le oferi celor mici posibilitatea de a petrece timpul într-un mod creativ și distractiv, în timp ce dumneavoastră vă relaxați la piscină sau savurați o cafea la Bistro Aqvatonic.

Fie că alegeți grădinița Căsuța cu Povești – locul de joacă interior dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 14 ani (verificați programul zilnic cu reprezentații afișat la recepția hotelului) , locul de joacă exterior cu tobogane, trambulină, leagăne și căsuțe sau cel interior de la parterul Hotelului Meduza***, sunteți sigur că cei mici se vor delecta pe cinste, în spații modern amenajate, sigure și curate.

Tot ceea ce au nevoie copiii pentru a se distra in timp ce dumneavoastră vă relaxați și vă bucurați de momente unice!

Camere

Camera dubla cu vedere la mare

PatMatrimonial: 160 x 200 cm
Capacitate2 persoane + 2 copii
VedereFrontala la mare
DivertismentLCD TV 22”
Start From120.00 RON / Night
Check Details

Camera Dubla Standard

Suprafata totala 16 mp
ConectivitateWiFi GRATUIT
PatDublu 160x200 cm
Capacitate2 persoane + 2 copii
Start From120.00 RON / Night
Check Details

Camera Dubla Superior

Suprafata totala 16 mp
ConectivitateWiFi GRATUIT
PatMatrimonial: 160 x 200 cm
Capacitate2 persoane + 2 copii
Start From120.00 RON / Night
Check Details

Apartament Delfinul

Suprafata totala 30 mp
ConectivitateWiFi GRATUIT
PatDublu 180x200 cm
Capacitate4 persoane
Start From180.00 RON / Night
Check Details

Delfinul Gallery

 Bd. T. Vladimirescu 39-43, Eforie Nord, Constanta

(004) 0341.179.020