AQVATONIC BALNEO SPA

Wellness, relaxare si tratament 365 de zile pe an. Indiferent daca ne-ai vizitat din curiozitate, pentru ca simti nevoia sa faci ceva mai mult pentru tonusul tau fizic si mental sau pentru ca ai nevoie de un tratament de refacere si recuperare, trebuie sa stii de la bun inceput ca ACVATONIC BALNEO SPA - Steaua De Mare este un centru privat de relaxare si tratament conceput altfel decat ai fost obisnuit. Intra pe www.aqvatonic.ro pentru mai multe detalii.

Rezervă acces bazin/terapii SPA

Facilitati

Bazinul AQVATONIC

Vei regasi aici masaje subacvale pentru toate zonele corporale, alveole dinamice adaptate pentru diferite inaltimi, cascade de apa si masaj cervical, gheizere, culoare de inot, paturi de masaj, spirale de jeturi si culoare de mers contra curent.

 >> Vezi tarifele de acces la bazinul AQVATONIC <<

Zona BALNEO

Nu in ultimul rand venim in intampinarea persoanelor ce se recupereaza sau se trateaza de diferite afectiuni cu o zona medicala ce cuprinde cabinete special amenajate pentru tratamente cu namol, magnetoterapie, electroterapie, laserterapie, bai galvanice si aerosoli.

Zona de relaxare

Peste 60 de paturi de relaxare cu vederi de ansamblu ale bazinului unicat in Europa de Est ce serveste pentru tratament si relaxare deopotriva. Daca ai iesit insa din zona umeda poti pasi si in zona din Bistro special amenajata pentru jocurile de societate.

Accesul in Zona de Bistro este liber pentru toti vizitatorii

Wellness 365 de zile pe an

Situata in imediata vecinatate a bazinului AQVATONIC, zona de wellness iti pune la dispozitie o salina cu sare de Himalaya si salinizare THERASOL, o generoasa sauna finlandeza, alta cu infrarosii, dusuri scotiene si o spatioasa baie de aburi. Accesul la aceasta zona este inclus in tarifele de acces la Bazinul Aqvatonic.

Zona SPA

Relaxarea totala vine dupa intrarea in zona SPA unde ai la dispozitie cabinete masaje cu namol de Techirgiol, tratamente cosmetice, masaje subacvale si aromaterapii, tratamente galavnice sau hidro-colono-terapii, masaje specifice si toata gama de tratamente corporale.

>>Vezi tarifele pentru terapiile SPA<<

Zona Sport si Kineto

Paseste in zona de sport unde ai la dispozitie aparate de fitness gandite pentru intretinere si recuperare, biciclete eliptice, orizontale si verticale, benzi de alergat, prese si aparate multifunctionale de tip BioForce, zona de aerobic si kineto.

Inaugurat în decembrie 2015, ne mandrim cu singurul bazin cu labirint AQVATONIC din Europa de Est ce incorporează 16 zone specifice de masaj acval și subacval cu temperaturi cuprinse între 28 și 34 de grade care vine în completarea terapiilor balneare tradiționale cu apă sărată și nămol sapropelic din Lacul Techirgiol, procedurilor inovatoare cu laser, ultrasunete, unde magnetice sau terapiilor speciale de masajefectuate de terapeuți de renume cu o experiență îndelungată.

AQVATONIC BALNEO SPA este un centru de relaxare și tratament, ce vă permite o sesiune de relaxare totală și o veritabilă evadare din rutina cotidiană, prin stimularea simțurilor și a întregului sistem imunitar, facilitate de zonele de relaxare și tratement inteligent concepute să asigure un răsfăț fizic și mental holist. Alegeți să oferiți minții și corpului dumneavoastră pauza de care au nevoie pentru o calitate ridicată a vieții.

Intra pe www.aqvatonic.ro pentru detalii si informatii suplimentare.

Pachete PROMOTIONALE

Galerie foto