fbpx

MĂSURI DE PROTECȚIE PENTRU O VACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ

Vă invităm să parcurgeți regulile și informațiile de mai jos, menite să vă asigure un sejur în siguranță la mare

Actualizat 09.12.2021

Vă informăm că, în conformitate cu Hotărârea nr. 112 din 07.12.2021, începând cu data 09.12.2021 accesul în cadrul Complexului Hotelier Steaua de Mare – Aqvatonic Hotel este permis exclusiv în baza unui Certificat Verde Electronic, oaspeților care:

  • sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS- CoV-2;
  • prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR  pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

Certificatul Verde Electronic va fi verificat la casele de acces prin scanarea QR-codului. Acesta va putea fi prezentat fie în format printat, fie în format electronic.
Conform noilor reglementări, nu este necesară prezentarea Certificatului Verde Electronic pentru copiii de 12 sau până în 12 ani însoțiți de o persoană cu vârsta mai mare de 18 ani și care face dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Pentru copiii de peste 12 ani, accesul în Hotel se face exclusiv în baza Certificatului Verde Electronic care atestă vaccinarea, testarea sau trecerea prin boală în ultimele 6 luni.

 

Cazare în siguranță

Un plus de siguranță și confort este dat de cazarea în limita a maxim 50% din capacitatea hotelului, pentru a respecta condițiile de distanțare impuse de autorități.

Zona de Lobby Bar

Pentru un plus de confort, intimitate și relaxare, am creat o zonă dedicată în lobby bar unde pot fi servite ceaiuri, cafele, apă plată și aromată alături de snacks-uri, pe întreaga durată a zilei.

Mese în siguranță

Servirea meselor se realizează după proceduri stricte în intervale predefinite, alese la cazare, în sistem de tip open buffet. Vesela și tacâmurile sunt dezinfectate și ambalate individual în folii de unică folosință

Terasa de iarnă

Pentru un plus de confort și relaxare am creat terasa de iarnă, un spațiu ce permite intimitate și distanțare. Totodată, fumatul este permis

Cum se face verificarea Certificatului Verde?

Verificarea Certificatului Verde se realizează la Recepția Hotelului, prin scanarea codului QR salvat pe telefonul mobil sau hârtia printată cu Certificatul Digital emis de autorități.

Ce reguli sunt pentru copii?

Pentru copiii de peste 12 ani, accesul în Hotel se face exclusiv în baza Certificatului Verde Electronic care atestă vaccinarea, testarea sau trecerea prin boală în ultimele 6 luni.

Copiii de până în 12 ani nu trebuie să prezinte Certificat Verde Electronic.

Până la ce oră este deschis Restaurantul?

Restaurantul Hotelului este deschis zilnic, în intervalul 07.00-21.00.
Servirea meselor se realizează după proceduri stricte în intervale predefinite, alese la cazare, în sistem de tip open buffet. Vesela și tacâmurile sunt dezinfectate și ambalate individual în folii de unică folosință.

Până la ce oră sunt deschise zona Spa și bazinul Aqvatonic?

Zona SPA și bazinul AQVATONIC sunt deschise zilnic, în intervalul 08.00 – 20.00.
Accesul la bazinul Aqvatonic se efectuează cu programare online sau la recepție în prealabil.

În ce interval orar este deschis Sky Bar-ul de la etajul 14?

Situat la etajul 14, în cadrul Hotelului Aqvatonic – AQVATONIC – SKY BAR, barul panoramic întregește experiența de relaxare și răsfăț pe care o oferim oaspeților noștri ce au achizitonat pachetele ALL INCLUSIVE.
O selecție de băuturi alcoolice, răcoritoare, cocktail-uri, snacks-uri şi muzică bună sunt ingredientele ce completează perfect vederea panoramică impresionantă asupra Mării Negre.
Întrucât numărul de locuri este limitat și pentru a evita aglomerarea de la anumite ore vă recomandăm efectuarea unei rezervări în prealabil.
*Orar de funcţionare: vineri și sâmbătă în intervalul 18:00 – 23:00.
* Accesul la Sky Bar este permis exclusiv turiştilor ce au achiziţionat pachete ALL INCLUSIVE în cadrul Hotelului AQVATONIC.

Se acceptă vouchere de vacanță?

Da, locația noastră acceptă plata prin vouchere de vacanță.

Reguli de acces în zona SPA și Bazinul labirint Aqvatonic

  • Poartă mască până intri la dușuri și vestiare
  • Poartă papuci
  • Păstrează distanța
  • Folosește dispenserele cu dezinfectant de fiecare dată când este necesar
  • Respectă numărul limitat de locuri disponibile în saune și piscină

Mulțumim pentru înțelegere și respectarea regulilor!

Te așteptăm cu drag, să petreci un sejur relaxant, în siguranță pe litoral!

Rezervă acum

Galerie foto