Portul turistic Belona

Il vei vedea in fiecare dimineata de la ferestrele de pe partea sudica a hotelului asa ca de ce sa nu faci o plimbare de 10 minute pe plaja si sa ajungi la el.

Servicii oferite

Plimbari cu velierul

Plimbari cu veliere efectuate de skiperi autorizati.

Inchirieri de ambarcatiuni

Viziteaza siteul marinei pentru mai multe detalii si preturi.

Regate

In timpul sezonului au loc la intervale regulate.

Cheiaj

Ce poate fi mai frumos decat sa ai barca acostata la cateva minute de complex. 

Marina Eforie este primul port de agrement privat din Romania, construit la standarde europene.

Este situat in Eforie Nord la 4Nm spre Vest de la intrarea in portul Constanta.

Coordonate de intrare in port sunt 44°03.75′N, 28°38.65′E.

Termenul de „marina” defineşte un port pentru ambarcaţiuni mici, turistice, sportive, de agrement, cu amenajeri specifice

In Marina Eforie accesul pentru ambarcatiunile care sosesc pe apa se face printr-un senal balizat cu latime de 12 m si adancime a apei care variaza intre 3,5 si 4,2 m.

Marina Eforie poate gazdui simultan 60 de ambarcatiuni cu lungimi pana la 18 m si pescaj de maxim de 3 m, atat in sezonul estival, cat si in perioada iernii, fiind securizata 24 din 24.

Marina Eforie este foarte cunoscuta in randul navigatorilor, turistilor si chiar locuitorilor din zona drept Portul turistic Bellona (denumire împrumutată de la învecinatul hotel şi lac, personaj mitologic din perioada romană târzie ce o întruchipa pe soția războinicului zeu Marte, ea însăşi divinitate ce contribuia la rătăcirea călătorilor).

Facilitatile oferite de Marina Eforie sunt concepute sa satisfaca cerintele utilizatorilor de ambarcatiuni. Va informam cu bucurie ca, din anul 2014 avem o noua cale de acces auto, altfel spus puteti ajunge mult mai usor la noi, daca alegeti sa coborati de la hotelul Bellona spre marina.  Astfel, veti ajunge foarte usor la noi, indiferent ca alegeti sa petreceti cateva ore intr-o plimbare pe mare, va inscreti la cursurile de navigatie ale scolii Sail Adventures, care se afla in incinta Marinei Eforie, savurati o masa de pranz sau cina la modernul restaurant Sailors, care se afla tot in Marina Eforie, sau doriti sa va asigurati cheiajul ambarcatiunii in frumoasa marina de la tarmul romanesc al Marii Negre.

Galerie foto