Restaurant Meduza

Cu o capacitate de 300 de locrui la interior si cu o mica terasa exterioara, Restaurantul MEDUZA a fost renovat in iarna anului 2017 intr-un stil minimalist contemporan cu accente mediteraneene. Incepând cu sezonul 2018, acest restaurant va deservi toate mesele in sistem de demipensiune sau pensiune completa din Hotelul AQVATONIC - Steaua de Mare si Luxury Villas.

Facilitati

Open Buffet

Incepând cu sezonul 2018, clientii ce au optat pentru pachetele cu demipensiune sau pensiune completă din cadrul AQVATONIC Hotel – Steaua de Mare sau Luxury Villas vor servi masa aici.

WiFi gratuit

Disponbil in mod GRATUIT in interiorul restaurantului, acum conexiunile WiFi sunt disponbile si pe terasa acoperita din fata acestuia.

Sărbători cu familia

A devenit deja o traditie sa petreci impreuna cu familia de Paste, Ziua Nationala a Romaniei, Craciun sau Revelion in noua ambianta oferita de Restaurantul Meduza.

Mic dejun copios

Ne bucuram sa va putem oferi un mic dejun copios in sistem open buffet (în zilele cu peste 30 de persoane la mic dejun) cu o larga selecție de preparate, băuturi, cafea si fructe.

O terasa mica dar cocheta

Poti veni aici sa savurezi o cafea buna in aer liber, sa te destinzi dupa un dejun copios sau sa te bucuri in anumite seri tematice ce se desfasoara aici.

Evenimente Private

Nu in ultimul rand puteti organiza in cadrul Noului Restaurant Meduza evenimente private sau corporate de pana la 300 de persoane.

În noul Restaurant Meduza vă vom surprinde cu rețetele noastre internaționale inspirate din cele mai interesante arome. Influențe mediteraneene, italiene, asiatice și grecești vor îmbogăți apetitul, iar pentru o experiență culinară completă, puteți savura gustul tradițional al bucătăriei românești din noul meniu.

Executive Chef Alex Maximilian și echipa sa combină cele mai bune ingrediente cu cele mai noi tehnici din cele mai îndrăgite tendințe pentru un singur rezultat: experiența unica Steaua de Mare. Caracteristicile bunului gust și ale pasiunii definesc Noul Restaurant Meduza.

Noul Restaurant Meduza nu este doar o destinație open buffet de luat masa, ci și o locație ideală pentru petreceri private. De la nunți, botezuri, petreceri sau recepții, restaurantul Meduza va fi amenajat și personalizat în funcție de evenimentul privat ales de dumnevoastră.

Galerie foto