Lobby Bar

Destinat relaxării și petrecerii timpului alături de prieteni și familie, Lobby Bar-ul de la parterul Hotelului te așteaptă cu ceaiuri, cafele, băuturi răcoritoare și alcoolice, snacks-uri, muzică ambientală și jocuri de societate.

Facilități Lobby Bar

PROGRAM

Lobby Bar deschis zilnic între orele 09:00 – 22:00.

BĂUTURI NON ALCOOLICE

Cafea și băuturi non alcoolice din gama Pepsi, zilnic în intervalul orar 09:00 – 22:00. Incluse în pachetele cu demipensiune, pensiune completă sau all inclusive.

MENIU A LA CARTE

În funcție de preferințe, te poți bucura de o varietate de băuturi alcoolice, non alcoolice, preparate de bar din meniul a la carte. Produsele din meniul a la carte sunt contra cost.

SNACKS-URI

Snacks-uri, gustări dulci sau sărate, zilnic în intervalul orar 11:00 – 17:30. Incluse în pachetele cu demipensiune, pensiune completă sau all inclusive.

BĂUTURI ALCOOLICE

Băuturi alcoolice, bere din gama Bergenbier și vin, zilnic în intervalul orar 12:00 – 22:00. Incluse în pachetele cu all inclusive.

TIMP DE CALITATE CU PRIETENII

Întâlniri cu prietenii o cafea bună, un Aperol Spritz sau poate un Prosecco și un joc de societate sunt ingredientele unei zile de relaxare.

 

Petrece momente de relaxare, zilnic în Lobby Bar, după o sesiune de tonifiere în bazinul Aqvatonic, în așteptarea programării la masaj sau înainte de a lua masa în Restaurantul Meduza.

Vei găsi aici o varietate de băuturi non-alcoolice și alcoolice, snacks-uri și o atmosferă plăcută și intimă pentru a te destinde pe deplin!

Galerie foto