Sky Bar

Situat la etajul 14 al Hotelului Aqvatonic, Sky Bar-ul beneficiază de o priveliște spectaculoasă peste mare și oraș. Vă așteptăm în serile de vineri și sâmbătă să vă bucurați de momente de excepție și o selecție de cocktail-uri delicioase pregătite de barmanul nostru.

FACILITĂȚI SKY BAR

PROGRAM

În perioada de extarsezon, SKY BARUL este deschis vineri și sâmbătă în interval orar 18:00 – 23:00.

În perioada sezonului estival, 10 iunie – 10 septembrie, SKY BARUL este deschis  zilnic în interval orar 20:00 – 23:00.

REZERVARE – SKY BAR

Intrucât numărul de locuri este limitat, pentru a evita aglomerarea de la anumite ore vă recomandam efectuarea unei rezervări în prealabil.

EVENIMENTE

Evenimente corporate, întâlniri, petreceri private la mare înalțime, o priveliște incredibila peste toată stațiunea Eforie la SKY Bar Aqvatonic de la etajul 14.

MENIU ALL INCLUSIVE

Cocktail-uri, băuturi alcoolice și non-alcoolice, preparate de bar. Incluse în pachetele cu all inclusive (extrasezon) si all inclusive SUPERIOR /GOLD (sezon estival) și contra cost pentru oaspeții care nu beneficiază de aceste pachete.

MENIU A LA CARTE

O selecție de băuturi alcoolice, răcoritoare, cocktail-uri, snacks-uri şi muzică bună sunt ingredientele ce completează perfect vederea panoramică impresionantă asupra Mării Negre. Produsele din meniul a la carte sunt contra cost.

 

Petreceți serile de vară într-o atmosferă de excepție la Sky Bar-ul Aqvatonic, situat la etajul 14.

Deschis zilnic, între orele 20:00 – 23:00, vă așteptăm cu muzică lounge, cocktail-uri delicioase și o priveliște de neuitat!

Galerie foto