Locuri de joaca

Între 15 iunie si 9 septembrie in cadrul complexului Steaua de Mare funcționeaza 3 locuri interioare cu spatii de joaca sau activitați pentru copii precum și un loc de joaca exterior situat in spatele Hotelului Meduza.

Pentru bucuria copiiilor dar si pentru linistea parintilor

Gradinita Casuta cu Povesti

Situata in spatele salii de coferinte din cadrul Hotelului Meduza, “Casuta cu Povesti” prezinta reprezentatii cu trupe de animatori In lunile iulie si august.

Locul de joaca exterior

Situat în spatele hotelului Meduza, locul de de joaca exterior a fost amenajat in apropierea Casuței cu Povești pentru a asigura distarcție maximă înainte dar și dupa spectacolele planificate in interior.

Meduza Kids World

Situat la parterul hotelului Meduza pe drumul de acces catre restaurantul Delfinul.

Jucarii gonflabile

Disponibile numai in anumite perioade in spatiile exterioare, jucariile gonflabile fac deliciul celor mici si sunt amplasate in vecinatatea falezei sau in spatele Hotelului Meduza.

FUN ZONE Aqvatonic

Dedicat celor un pic mai mari si situat la parterul Hotelului Steua de Mare, veti regasi aici air hockey si ping-pong dar si o zona dedicata jocurilor de societate.

Locuri de joacă variate impartite in 4 spatii de divertisment si recreatie dedicate celor mici

Pentru familiile cu copii, am creat 4 spații de joacă distincte, pentru a le oferi celor mici posibilitatea de a petrece timpul într-un mod creativ și distractiv, în timp ce dumneavoastră vă relaxați la piscină sau savurați o cafea la Bistro Aqvatonic.

Fie că alegeți Fun Zone Steaua de Mare – locul de joacă interior aparținând Aqvatonic Med Spa sau grădinița Căsuța cu Povești –locul de joacă interior dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 14 ani, locul de joacă exterior cu tobogane, trambulină, leagăne și căsuțe sau cel de la parterul Hotelului Meduza***, sunteți sigur că cei mici se vor delecta pe cinste, în spații modern amenajate, sigure și curate.

Tot ceea ce au nevoie copiii pentru a se distra in timp ce dumneavoastră vă relaxați și vă bucurați de momente unice!

Galerie foto