E-FOILING, SUP & SPORTURI NAUTICE

Descoperă noi senzatii practicand unul din cele mai inovative sporturi nautice., in premieră in Romania - E Foiling ! A fost conceput pentru TOȚI: de la începători care caută o experiență distractivă, până la sportivi serioși care caută senzații tari. Accesibil pentru începători. Rapid de învățat. Senzație garantată! Datorită sfatului nostru, veți experimenta senzații tari încă de la prima ședință!

Servicii oferite

Cursuri E-Foil

Începerea este rapidă și ușoară. Pilotarea se face cu o simplă pârghie pe care o ții în mână. Datorită sfatului nostru, veți experimenta senzații tari încă de la prima ședință!

Inchiriere E - Foils

Foliile electrice de la TAKUMA sau LIFT sunt, fără îndoială, repere în domeniu, depășind cu mult concurenții săi în ceea ce privește ușurința, manevrabilitatea și viteza de navigare.

Inchiriere - SUP

In timpul sezonului poti inchiria un Stand Up Paddle sau un Cayak si te poti plimba in golful in fata resortului. Recomandam detinerea sau inchirierea unui echipament de protectie.

Inchiriere JET SKI

Ce poate fi mai frumos decat sa ai jet-skiul acostat pe plaja din fata complexului si sa te poti plimba liber pana Costinesti, Olimp sau chiar vama veche. Detinerea unui carnet de ambarcatiuni este obligatorie.

E foiling

Un sport acvatic accesibil tuturor

Foliile electrice de la Takuma si Lift sunt, fără îndoială, reperul în acest domeniu, depășind cu mult concurenții săi în ceea ce privește ușurința, manevrabilitatea și viteza de navigare.

A fost conceput pentru TOȚI: de la începători care caută o experiență distractivă și distractivă, până la sportivi serioși care caută senzații tari.

Începerea este rapidă și ușoară. Pilotarea se face cu o simplă pârghie pe care o ții în mână. Datorită sfatului nostru, veți experimenta senzații tari încă de la prima ședință!

Accesibil pentru începători. Rapid de învățat. Senzație garantată!

O folie electrică 100% silentioasă

eFoil LIFT este în întregime electric, nu emite nici emisii, nici zgomot!

Pe lângă faptul că respectă mediul marin care ne este atât de drag, garantează și senzații incredibile!

Zboara pe apa fara sunet, nici cel al unui motor, nici cel al rezistentei la apa cand ai reusit sa iesi deasupra apei! Fii complet eliberat de mișcările tale, o senzație unică care nu se regăsește în niciun sport nautic!

100% silențios, prietenos cu mediul

Galerie foto

Tarife inchirieri E-FOIL:

TAKUMA Cruiser 2, model 2022 – 250 lei/ 30 minute – 400 lei – 60 minute
TAKUMA Carver 2, model 2022 – 300 lei/ 30 minute – 500 lei – 60 minute.
FLITE Standard 2, model 2022 – 350 lei/ 30 minute – 600 lei – 60 minute.

Recomandam utilizarea lor cu casca de protectie si neopren.