SCUBA DIVING

Cunoscandu-ti aptitudinile de scafandru vei fi mult mai interesat sa efectuezi cat mai multe scufundari, sa inveti sa filmezi, fotografiezi sub apa sau chiar sa urmezi alt curs de pregatire. Intr-o zi poti devenii chiar tu instructor de scufundari. Deci vino sa inveti sa te scufunzi la Nemo Diving Pro de pe faleza din fata complexului.

Servicii oferite

Cursuri de scufundari

Pasionatii de scufundari, care doresc sa se pregateasca pentru o vacanta exotica, se pot inscrie la cursurile de scuba-diving, coordonate de scufundatori profesionisti.

Incarcari butelii aer

Nemo Diving Center ofera servicii de incarcare butelii aer la centrul de scufundari din Eforie Nord.

Service

Nemo Diving Center asigura service pentru echipamente de scufundari.

Scufundari de agrement

Nemo Diving Center detine autorizatii recunoscute la nivel national si international, personal calificat si echipamente profesionale destinate agrementului si nu numai. 

Inchiriere echipament

Nemo Diving Center ofera servicii de inchiriere echipament de scufundari.

Expeditii

Scufundarile reprezinta mai mult decat un hobby, sunt un mijloc de a descoperii lumea subacvatica.

Centrul de scufundari Nemo Diving este situat chiar pe faleza din fata complexului la intrarea pe plaja. Aici puteti avea parte de experienta unui personalcalificat, gata oricand sa raspunda nevoilor dumneavoastre si sa ofere clientilor sansa de a descoperii adancurile Marii Negre si un nou hobby.

Centrul desfasora cursuri pentru pregatirea scafandrilor comerciali si de agrement care au loc atat la baza din Eforie Nord cat si in alte locatii din zona Marii Negre sau destinatii internationale.

Echipamentele noi pot fi inchiriate sau achizitionate de clienti la preturi competitive, lucru fiind posibil datorita lungii colaborari pe care Nemo Diving Center o are cu totii furnizorii de echipamente si servicii din acest domeniu.

La baza centrului se afla si plaja special amenajata pentru clientii si cursanti care vin aici, sederea fiind gratuita.

Scufundarile reprezinta mai mult decat un hobby, sunt un mijloc de a descoperii lumea subacvatica si de a avea parte de experiente unice de a afla lucruri noi si de ati face noi prieteni. Daca toate acestea te-au convins, te asteptam alaturi de noi In Cautarea Capitanului Nemo.

Galerie foto

Cunoscandu-ti aptitudinile de scafandru vei fi mult mai interesat sa efectuezi cat mai multe scufundari, sa inveti sa filmezi, fotografiezi sub apa sau chiar sa urmezi alt curs de pregatire. Intr-o zi poti devenii chiar tu instructor de scufundari. Deci suna-ne si vino sa inveti sa te scufunzi!!! Cursurile noastre se adreseaza tuturor categoriilor de varsta.