În Noiembrie oferim CAZARE GRATUITĂ pentru clienții noștri fideli

Ne bucurăm că ne ești client fidel și dorim să îți oferim ocazia de a crea și mai multe amintiri frumoase la Aqvatonic Balneo Spa!
În luna noiembrie primești câte o noapte de cazare gratuită în timpul săptămânii pentru fiecare 2000 lei cheltuiți la noi în acest an sau una în timpul weekend-ului (vineri/ sâmbătă) pentru fiecare 4000 lei conform detaliilor promoției* în limita a maxim 5 nopți consecutive. 

Cazare în cameră standard double room cu sofa sau Partial Sea View, în funcție de disponibilitate. 

Mesele, terapiile sau accesul la SPA se achită separat la receptie.

Cum beneficiezi de promoție:

 • rezervă online la aqvatonic.complexsteauademare.ro  o cameră Standard sau Partial Sea View, fără pachet de masă, în perioada 1-28 Noiembrie 2022, iar la ultimul pas din rezervare completează datele tale cu care să te identificam în sistem (numele, numărul de telefon și email-ul cu care se efectuează rezervarea trebuie să se regăseasca la noi în sistem) +
 • în câmpul de observații trece numărul rezervării, data de Check-in și numărul de nopți pentru fiecare sejur pe care l-ai efectuat la noi.

Simplu, așa-i? Întrucât oferta este în limita disponibilității, îți recomandăm să-ți rezervi din timp sejurul dorit și să beneficiezi de gratuitate!

Completează detaliile de mai jos pentru a te putea identifica în sistem în vederea acordării promoției. După verificarea informațiilor, te vom contacta în cel mai scurt timp: 

  Nume și prenume (required)

  Adresa de email folosită la rezervarea sejurului (required)

  Numărul de telefon (required)

  Alege o singură opțiune, în funcție de valoarea totală cheltuită în perioada 4 ianuarie - 31 octombrie la AQVATONIC BALNEO SPA & Hotel Steaua de Mare: (required)

  Am cheltuit minim 2000 lei în perioada 4 ianuarie - 31 octombrie 2022
  Am cheltuit minim 4000 lei în perioada 4 ianuarie - 31 octombrie 2022

  Numărul rezervării, data de check-in și numărul de nopți pentru fiecare sejur pe care l-ai efectuat la noi (required)


  *Promotie valabilă în limita disponibilității numai pentru clienții care au efectuat sejururi în valoare cumulată de peste 2000 lei la AQVATONIC BALNEO SPA & Hotel Steaua de Mare, în perioada 4 ianuarie – 31 octombrie 2022 și care efectuează o singură rezervare în perioada 1 – 28 noiembrie 2022, pentru maxim 5 nopti consecutive începând din 1.11.2022.

  *Suma luată în considerare este suma netă, inclusiv TVA, din care se scade comisionul de 20% în cazul rezervărilor efectuate prin booking.com sau agenții de turism.

  *Copiii de până în 12 ani beneficiază și ei de cazare gratuită daca folosesc paturile existente.

  *Pentru a beneficia de promoție trebuie trimise detaliile aferente sejururilor din anul 2022 (nume, data sejurului, numărul de nopți, numărul de rezervare) și, la cerere, facturile fiscale, pentru a putea fi confirmate și identificate în sistem. 

  *Promoția este valabilă numai pentru persoanele care au fost cazate în hotel în conformitate cu facturile/rezervările trimise. Nu pot fi cazați invitați sau trimiși ai acestora.

  *O familie sau companie poate beneficia de maxim 5 nopți de cazare, iar acestea trebuie să fie consecutive.

  Galerie foto