Hotel Oltenia - OLIMP

Având o frumoasă panoramă spre mare, camerele Hotelului Oltenia din statiunea OLIMP oferă o priveliște deosebita asupra golfurilor din statiune mai ales datorita geamului central integral din sticla. Incepand cu data de 17 august 2022 vor fi deschise primele 50 de camere ale hotelului (etajele 1-3) urmand ca in sezonul de vara 2023 sa fie deschise si restul camerelor alaturi de restaurant , baruri, plaja si locurile de joaca aferente.

Rezervă o cameră

LOCATIE PE MALUL MARII

Beneficiind de o poziție de excepție, chiar pe malul Mării Negre și de o arhitectură contemporană ce oferă fiecărei camere vederi panoramice către plaja dinspre Olimp sau Neptun-Jupiter, Hotelul OLTENIA este in proces de modernizare si va beneficia de toate facilitatile incepand cu vara anului 2023

Unitatea deține peste 200 de unități de cazare repartizate în camere duble, suite si apartamente alături de restaurant, cu o capacitate de peste 450 de persoane (nu este deschis in sezonul 2022), lobby bar, panorama bar, plaja (nu vor fi deschise in sezonul 2022). Experienta va fi reintregita incepand cu sezonul 2023 cand va fi deschis întregul complex alaturi de locurile de joaca, spatiile exterioare si plaja din fata hotelului.

IN MIJLOCUL STATIUNII

Situat intre hotelurile Maramures si Pam Beach (fostul hotel Muntenia), HOTELUL OLTENIA este varful de lance al celor 7 hoteluri turn din statiunea OLIMP, situat fix in fata scarilor centrale de acces la plaja, la mai putin de 100 de metri de aceasta. 

Locatia beneficiaza de accesul rapid la toate punctele de atractie din statiune, fiind situat fix langa promenada centrala a statiunii, pe o faleza ce ofera vedere spectaculoase pana in sudul litoralului romanesc. 

Poti face o plimbare romantica pe faleza catre Complexul Panoramic situat la mai putin de 400 de metri in dreapta hotelului nostru sau poti alege sa hoinaresti catre zona nou infiintata langa complexul Novum care se afla la mai putin de 500 de metri in partea stanga. Tu alegi !

 

ACCES DIRECT LA PLAJA

Incepand cu acest an, plajele din OLIMP au inceput sa fie reamenajate si regandite. Astfel nu trebuie decat sa cobori treptele din fata hotelului si vei regasi plaja DAVOS cu sezlonguri, bar de zi, activitati si sporturi acvatice sau te poti indrepta catre noual concept Moussay Beach Club, noutatea din acest sezon. 

Poti opta sa te bucuri si de plajele dinspre complexul Amfiteatru-Belvedere sau cele din Neptun ce pot fi accesate mergand pe promenada de langa plaja.

Camere

SUITA CU VEDERE LA MARE

PatMatrimonial: 160 x 200 cm
Capacitate2 persoane + 2 copii
VedereLa mare
DivertismentLCD TV 43”
Start From399.00 RON / Night
Check Details

Camera dubla cu vedere partiala la mare

PatMatrimonial: 160 x 200 cm
Capacitate2 persoane + 2 copii
VederePartiala la mare
DivertismentLCD TV 43”
Start From249.00 RON / Night
Check Details

Hotel Oltenia Gallery

Strada Olimp nr 8, Statiunea OLIMP, Mangalia

(004) (0)747.288.500

Datorita unor intarzieri in relatia cu antreprenorul general, în sezonul 2022, hotelul se va deschide incepand cu 17 august numai pe nivelele 1-5. Nu vor fi deschise restaurantul si lobby barul. Va multumim pentru intelegere si va asteptam in sezonul 2023 cu un nou resort ce va beneficia de toate facilitatile.