Facilități pentru grupuri

Punem la dispoziția clienților noștri servicii dedicate pentru grupuri - atât pentru relaxare cât și pentru organizarea de evenimente corporate (petreceri pentru companii, banchete, conferințe, training-uri și simpozioane).
Fie că vă doriți să petreceți momente frumoase alături de colegi sau grupul de prieteni sau plănuiți să organizați training-uri, team building-uri sau întâlniri cu colegii într-o locație distinsă, la 1 minut de malul mării, vă invităm să descoperiți facilitățile pe care le oferim grupurilor!

contact@aqvatonic.ro

Petreceri corporate

Alege pentru petrecerea de Crăciun sau petrecerea de celebrare a împlinirii unui număr de ani de la fondarea afacerii tale o locație de excepție la malul mării! Surprinde-ți și bucură-ți colegii cu o petrecere de companie unică, într-un hotel de 4**** cu un centru privat de relaxare și tratament unic pe litoral.

Team building-uri, training-uri, întâlniri

Organizează următorul eveniment pentru grupul tău profesional, pe litoral, într-o atmosferă modernă, intimă, relaxantă și cu prestanță. Camere duble primitoare, mese în sistem Open Buffet într-un restaurant complet modernizat în 2020, sesiuni de relaxare în bazinul labirint AQVATONIC, socializare și destindere în Lobby Bar, pe terasa de iarnă sau la Sky Bar-ul de la etajul 14 în serile de vineri și sâmbătă.

Evenimente corporate (conferințe, simpozioane)

Punem la dispoziția clienților noștri spații și servicii perfecte pentru organizarea de evenimente corporate, precum conferințe și simpozioane. Solicită-ne o ofertă personalizată pentru nevoile tale de business!

DOTĂRI CAMERE

Te așteaptă camere recent modernizate (în 2020), intime, călduroase; internet gratuit, sistem de acces electronic, televiziune prin satelit, minibar, televizor LCD, cutie de valori, room service.

FACILITĂȚI HOTEL

Parcare gratuită, internet în tot Complexul, business center (PC, copiator, imprimantă), Lobby Bar, terasa de iarnă încălzită (pentru fumători).

Solicită oferta personalizată pentru grupul tău!

  Nume (required)

  Email (required)

  Număr de telefon (required)

  Perioada sejurul (required)

  Număr persoane grup și alte informații

  Galerie