AQVA SUITE

Your Reservation
Check In
Night
Check Out
Rooms
Room 1
Adults
Children

AQVA SUITE

Start From390.00 RON / Night
BedDublu 160 x 200
CanapeaExtensibila 180 x 70/140 cm
Sofa140 x 60 cm
WifiDA
EspressorDolce Gusto
Cabina de dusDA
A/CDA
SeifDA
IncalzireDA
TVLCD TV 42"
Minibar / Frigider DA
ViewDA

Noile Suite Aqvatonic au fost finalizate in anul 2021 dupa un plan de design contemporant si beneficaza de vederi panoramice spre Marea Neagra, Portul Turistic Belona, Lacul Techirghiol sau Portul Agigea, fiind amplasate pe atat latura sudica cat si pe cea nordică a hotelului.

Suitele sunt compuse din 2 camere – living și dormitor, un grup sanitar si o baie. Dormitorul este dotat cu un pat dublu de 160×200 + o sofa de 140 x 60 cm + LCD TV de 40″ in timp ce in livingul generos veti gasi o canapea extensibila, fotoliu, comoda si minibar.

Suprafața totală a apartamentului este de 32 mp, biroul, răcitorul de vinuri / minibarul, dulapurile, esspresorul de cafea și aerul conditionat sunt disponbile în livingul apartamentului de unde se face și accesul către un grup sanitar dotată cu vas WC si lavoar. Baia este accesibila din dormitorul matrimonial si este dotata cu dus, lavoar si vas WC, articole de toaletă, uscător de păr, prosoape, halate și papuci.

Apartamentul este prevăzut pentru maxim 4 adulți desi este optimizat pentru 2 adulti si 2 copii, dar poate acomoda, tot la un cost suplimentar, până la 3 adulți și maxim 2 copii.