AQVATONIC STANDARD - Double Room

Your Reservation
Check In
Night
Check Out
Rooms
Room 1
Adults
Children

AQVATONIC STANDARD – Double Room – with small Sofa

Start From145.00 RON / Night
PatDublu 160x200
TelevizorLCD TV 42"
Minibar / FrigiderDA
Sofa / CanapeaDA 140x60
EspressorDolce Gusto
A/CDa
Cabina de dus DA
Wi FiGRATUIT
SeifDA
IncalzireDA

Reintrodus in circuitul turistic in anul 2016, AQVATONIC Hotel – Steaua de Mare a inaugurat in sezonul 2016 si camerele de la primele doua etaje – AQVATONIC STANDARD – Double Room with small sofa.

Aceste camere sunt amplasate intr-un corp de clădire recent modernizat situat la 100 de metri de malul mării. La parterul hotelului se regăsește Bistro-ul Aqvatonic si AQVATONIC BALNEO SPA “Steaua de Mare” – cel mai modern centru de relaxare si tratament de pe litoral.

Camerele au capacitatea pentru 2 persoane + maxim 2 copii ce poti fi acomodati in patul generos sau pe o sofa de 140 cm situata in dreptul ferestrei.

Suprafață totala a camerei este de 15.3 mp si dispune de un pat matrimonial de 160 x 200 cm, o sofa de 60 x 140 cm, un generos LCD TV de 42″, minibar modern, espressor de cafea, cabina de dus, uscator de par, fier de calcat, seif si WiFi.

Oaspeții cazați în acest tip de camere pot beneficia la cerere de acces la AQVATONIC BALNEO SPA sau la terapiile BALNEO SPA oferite la un cost suplimentar.

Micul dejun se serveste la restaurantul Meduza in sistem Open Buffet sau a la carte in functie de sezon sau de pachetul turistic achizitionat.

*suprafata construita a camerei si a holului.