AQVA DBL PREMIUM - FRON SEA VIEW

Your Reservation
Check In
Night
Check Out
Rooms
Room 1
Adults
Children

FRONT SEA VIEW ROOM

Start From180.00 RON / Night
PatDublu 160x200
TelevizorLCD TV 42"
Fotoliu DA
Birou de lucruDa
WifiDA
EspressorDolce Gusto
A/CDA
Cabina de dus DA
SeifDA
IncalzireDA

Reintrodus in circuitul turistic in luna iulie 2016 , AQVATONIC Hotel – Steaua de Mare a inaugurat in sezonul 2017 si camerele de tip Front Sea View.

Aceste camere sunt amplasate intr-un corp de clădire recent modernizat situat la 100 de metri de malul mării iar accesul se face numai pe scari. La parterul hotelului se regăsește Fun Zone Aqvatonic, Bistro-ul Aqvatonic si AQVATONIC BALNEO SPA “Steaua de Mare” – cel mai modern centru de relaxare si tratament de pe litoral.

Camerele FRONT SEA VIEW au o vedere frontala la Marea Neagra si o capacitate pentru 2 persoane +  maxim 2 copii ce poti fi acomodati in patul generos sau pe un pat extra contra unui cost suplimentar.

Suprafata totala a camerei este de 20 mp si dispune de un pat matrimonial de 160 x 200 cm, un fotoliu de relaxare , un birou de lucru cu scaun, un generos LCD TV de 42″, minibar modern, espressor de cafea, cabina de dus, uscator de par, fier de calcat, seif si WiFi.

Oaspeții cazați în acest tip de camere pot beneficia la cerere de acces la AQVATONIC BALNEO SPA sau la terapiile BALNEO SPA oferite la un cost suplimentar.

Micul dejun se serveste in restaurantul Meduza in sistem Open Buffet / a la carte sau la Braseria Steaua de Mare in functie de sezon sau de pachetul turistic achizitionat.

*suprafata totala este suprafata construita a camerei, holului si băii aferente.