Camera Dubla Premium

Your Reservation
Check In
Night
Check Out
Rooms
Room 1
Adults
Children

Camera Premium

Start From200.00 RON / Night
PatBublu 180x200
CanapeaDA. Extensibila si Electrica
TelevizorLCD TV 42"
MinibarDA
TerasaDA
VedereFrontala la Mare
Room ServiceDA
EspressorDolce Gusto
A/CDa
Fier de CalcatDA

Beneficiind de o poziţie excepţională în nordul staţiunii Eforie Nord la mai puţin de 50 de metri de malul mării, Complexul Hotelier Steaua de Mare are în componenţa sa şi 6 apartamente de lux situate în 2 corpuri de clădiri cu o arhitectură minimalistă deosebită, datând din vremea lui Gheorghe Gheorghiu Dej. Vilele au fost complet modernizate şi ceea ce odinioară foloseau ca reşedinţe de vară ale chiar liderului comunist şi apropiaţilor acestuia, acum sunt disponibile în regim hotelier pentru a vă oferi o experienţă de neegalat pe litoralul românesc al Mării Negre, prin combinaţia inspirată de design, atenţia la detalii şi serviciile de o calitate ireproşabilă.

Camerele Premium sunt amplasate într-un corp de clădire folosit ca reședința de vară a prim ministrului comunist Ion Gheorghe Maurer, situat la 50 de metri de malul mării și dispun de vedere frontală la aceasta. La parterul clădirii se regăsește și Braseria cu specific italienesc “Steaua de Mare”.

Camerele au capacitatea pentru 4 persoane, 2 adulți și 2 copii si beneficiaza de cces pe bază de card magnetic.

Suprafață este de 30 mp si dispun de un pat matrimonial de 180 x 200 cm alături de o canapea electrică și extensibilă. Terasa de 10mp este dotată cu 2 scaune și o masă de cafea.

Oaspeții cazați în acest tip de camere pot beneficia la cerere de room service