Suita Premium

Your Reservation
Check In
Night
Check Out
Rooms
Room 1
Adults
Children

Suita Premium

Start From350.00 RON / Night
Paturi2 paturi de 180x200
Dormitoare2
Bai1
LivingDA
Suprafata60 mp
MinibarDA
EspressorDolce Gusto
TVLCD TV 42"
A/CDA
WiFiGRATUIT
ParcareDA
VedereFrontala la Mare

Beneficiind de o poziţie excepţională în nordul staţiunii Eforie Nord la mai puţin de 50 de metri de malul mării, Complexul Hotelier Steaua de Mare are în componenţa sa şi 6 apartamente de lux situate în 2 corpuri de clădiri cu o arhitectură minimalistă deosebită, datând din vremea lui Gheorghe Gheorghiu Dej. Vilele au fost complet modernizate şi ceea ce odinioară foloseau ca reşedinţe de vară ale chiar liderului comunist şi apropiaţilor acestuia, acum sunt disponibile în regim hotelier pentru a vă oferi o experienţă de neegalat pe litoralul românesc al Mării Negre, prin combinaţia inspirată de design, atenţia la detalii şi serviciile de o calitate ireproşabilă.

Suitele Premium sunt amplasate într-un corp de clădire folosit ca reședința de vară a prim ministrului comunist Ion Gheorghe Maurer, situat la 50 de metri de malul mării și dispun de vedere frontală la aceasta. La parterul clădirii se regăsește și Braseria cu specific italienesc “Steaua de Mare”.

Suitele au capacitatea pentru 6 persoane, 4 adulți și 2 copii si beneficiaza de cces pe bază de card magnetic.

Suprafață este de 60 mp si dispun de doua paturi de 180 x 200 cm alături de o canapea extensibilă. Terasa de 10mp este dotată cu 2 scaune și o masă de cafea.

Oaspeții cazați în acest tip de camere pot beneficia la cerere de room service