Small Triple Room

Your Reservation
Check In
Night
Check Out
Rooms
Room 1
Adults
Children

SMALL TRIPLE ROOM

Start From170.00 RON / Night
Pat dubluDimensiune 140x200 cm
Pat singleDimensiune 80x200 cm
Minibar / FrigiderDA
TelevizorLCD TV 42"
EspressorDolce Gusto
A/CDa
Cabina de dus DA
Wi FiGRATUIT
SeifDA
IncalzireDA

Reintrodus in circuitul turistic in luna iulie 2016, AQVATONIC Hotel – Steaua de Mare a inaugurat in sezonul 2019 si camerele Small Triple Room situate la etajele 6-9.

La parterul hotelului se regăsește Fun Zone Aqvatonic, Bistro-ul Aqvatonic si AQVATONIC BALNEO SPA “Steaua de Mare” – cel mai modern centru de relaxare si tratament de pe litoral.

Complet modernizate, dispun de o capacitatea pentru 2 persoane + maxim 1 adult si un copil mic ce poti fi acomodati in patul dublu si patul simplu amplasate sub corpurile suspendate pentru depozitare.

Reconfigurate pentru a optimiza cei 15.3 mp disponibili, camerele beneficiază de un design modern si dispun de un pat matrimonial de 140 x 200 cm, un pat single de 80×200 cm, înălțate pentru a permite optimizarea bagajelor sub acestea, de un generos LCD TV SMART de 42″, minibar modern, espressor de cafea, corpuri suspendate pentru depozitare, birou, cabina de dus, uscator de par, fier de calcat, seif si WiFi.

Oaspeții cazați în acest tip de camere pot beneficia la cerere de acces la AQVATONIC BALNEO SPA sau la terapiile BALNEO SPA oferite la un cost suplimentar.

Micul dejun se serveste la restaurantul Meduza in sistem Open Buffet sau a la carte in functie de sezon sau de pachetul turistic achizitionat.

*suprafata totala este suprafata construita a camerei, holului si băii aferente.