Partial Sea View Room with SOFA

Your Reservation
Check In
Night
Check Out
Rooms
Room 1
Adults
Children

Superior Partial Sea View Room with Small Sofa

Start From170.00 RON / Night
PatDublu 160x200
TelevizorLCD TV 42"
Minibar / FrigiderDA
Sofa / CanapeaDA 140x60
EspressorDolce Gusto
A/CDa
Cabina de dus DA
Wi FiGRATUIT
SeifDA
IncalzireDA

Reintrodus in circuitul turistic in luna iulie 2016, AQVATONIC Hotel – Steaua de Mare a inaugurat in sezonul 2018 si camerele de tip Superior Partial Sea View Room with Small Sofa de la etajele 7-10.

Aceste camere sunt amplasate intr-un corp de clădire recent modernizat situat la 100 de metri de malul mării. La parterul hotelului se regăsește Fun Zone Aqvatonic, Bistro-ul Aqvatonic si AQVATONIC BALNEO SPA “Steaua de Mare” – cel mai modern centru de relaxare si tratament de pe litoral.

Camerele au capacitatea pentru 2 persoane + maxim 2 copii ce poti fi acomodati in patul generos sau pe o sofa de 1.40 m situata in dreptul ferestrei.

Reconfigurata pentru a optimiza cei 15.3 mp disponibili, camera beneficiază de un design modern si dispune de un pat matrimonial de 160 x 200 cm, o sofa de 140 x 60 cm, înălțate pentru a permite optimizarea bagajelor sub acestea, de un generos LCD TV SMART de 42″, minibar modern, espressor de cafea, cabina de dus, uscator de par, fier de calcat, seif si WiFi.

Oaspeții cazați în acest tip de camere pot beneficia la cerere de acces la AQVATONIC BALNEO SPA sau la terapiile BALNEO SPA oferite la un cost suplimentar.

Micul dejun se serveste la restaurantul Meduza in sistem Open Buffet sau a la carte in functie de sezon sau de pachetul turistic achizitionat.

*suprafata totala este suprafata construita a camerei, holului si băii aferente.