Complex Hotelier Steaua de Mare

Servicii de calitate, livrate cu pasiune, prietenie si entuziasm
28 Apr

Bran Brad Bega – 20% Early Booking DISCOUNT la pachetele All Inclusive 2023

COMPLEXUL BRAN BRAD BEGA – situat în centrul stațiunii Eforie Nord – a fost preluat în management de Steaua de Mare Hotels & Resorts începând cu luna martie a anului 2023 și va beneficia de aceleași servicii de calitate cu care v-am obisnuit în celelalte hoteluri ale noastre.

EXCLUSIV pentru clientii fideli ai Steaua de Mare Hotels & Resorts lansăm această ofertă cu până la 20% discount la pachetele din vară 2023, valabilă NUMAI în sistemul de rezervări online de aici.

Rezervă un pachet ALL INCLUSIVE în perioada 1 Iunie – 9 Septembrie 2023 și beneficizezi de 20% discount pentru sejururile de minim 5 nopti, 15 % discount pentru sejururile de minim 3 nopti sau 10 % discount pentru sejururile de minim 2 nopti, numai pentru rezervările în sistem nerambursabil ce se vor achita pana la data de 15 Mai 2023!

Facilități incluse in pachetele ALL INCLUSIVE:

– 3 mese în sistem Open Buffet. În timpul meselor se servesc băuturi răcoritoare, apă plată și carbogazoasă, precum și bere/ vin;
– băuturi non alcoolice, cafea, băuturi alcoolice (bere, vin) la barul special amenajat la piscina complexului;
– 2 șezlonguri/ cameră în funcție de disponibilitate la piscina complexului;
– 2 șezlonguri/ cameră în funcție de disponibilitate la plaja privată a Complexului Steaua de Mare situată la 15 minute de mers; orice apartament beneficiază de 3 șezlonguri la plajă;
– acces la locurile de joacă exterioare din cadrul complexului;
– acces la programele de divertisment pentru copii și LIVE BAND Entertainment din cadrul Complexului Steaua de Mare situat la 15 minute de mers;
– Minibar realimentat zilnic cu produse (apa plata/ minerala, gama Pepsi Cola, bere Bergenbier);
– internet wi-fi gratuit;
– prosoape la piscina complexului.

OBLIGATORIU: În momentul cazării va fi percepută o garanție de 200 lei, care se va returna în ziua de check-out pentru fiecare persoană cazată în hotel.
0001

 

DETALII PACHET PROMOTIONAL:

*OFERTĂ valabilă între 1 – 15 Mai 2023 pentru rezervari cu plata in sistem nerambursabil.
*Rezervarea este valabila doar însotită de confirmarea de plata. Factura fiscala emisa la momentul ofertarii are un termen scadent de 2 zile.
*Această ofertă specială nu poate fi cumulată cu alte oferte sau promoții.

 

Te așteptăm cu drag!

 

Leave a Reply