CARDURILE CADOU : BALNEO SPA

Oferă-le celor dragi un cadou special: SĂNĂTATE!
Carduri Cadou Ediție Limitată de 100 bucăți până la data de 15 Februarie 2020, ce includ 35% DISCOUNT (30% pachetul de 7 zile) la cazare si masă, tratament complet timp de 7, 14 sau 21 de zile (se recomandă o cură de tratament de minim 14 zile), consultatie medicală si evaluare la finalul programului, cazare in camere premium cu sofa, pachet de masa in sistem pensiune completă Open Buffet cu băuturi racoritoare (gama Pepsi Cola) si sunt valabile până la 30 aprilie 2020.

Avantajele Posesorului de Card Cadou BALNEO SPA

Tratament personalizat

Pachet de tratament ce include 5 terapii zilnice (Luni -Vineri) : 3 x proceduri Med (laser/ electro/ magneto/ galvanice) la indicatiile medicului din centru + 1x terapie cu namol + 1 x terapie aqvaGYM /Kineto urmate de terapii de relaxare in bazin (Sambata/Duminica)

ALEGE PERIOADA DORITA

Începutul sejurul poate fi ales oricând in perioada ianuarie – aprilie 2020 (cu exceptia sarbatorilor Pascale) cu o programare telefonica in prealabil (7 zile in avans). Seriile au intrare in fiecare Duminica si iesirea Sambata.  

Bazinul AQVATONIC

Acces permanent la masaje subacvale pentru toate zonele corporale, alveole dinamice pentru diferite inaltimi, cascade de apa si masaj cervical, gheizere, culoare de inot, paturi de masaj, spirale de jeturi si culoare de mers contra curent.

ALEGE DIN 3 VARIANTE

Poti alege oricare din cele 3 variante de 7/14 sau 21 de zile de tratament. In oricare variantă aleasă, titularul cardului va beneficia de cazare, masa + tratament 
 >> Vezi detalii tratament <<

Pentru a fi primit in timp util se poate emite un card in format electronic urmand a fi trimis ulterior si in format fizic.

CAZARE IN PREMIUM ROOM

Cazare in camera dubla cu sofa, echipata cu LCD TV de 42″, internet wireless, minibar/racitor de vinuri, seif, fier de calcat, pat dublu, sofa pentru lectura la geam, espressor de cafea Dolce Gusto, aer conditionat, sistem de incalzire, sistem de acces pe baza de cartela si uscator de par.

PENSIUNE COMPLETA

Mic Dejun, Prânz și Cină, servite preponderent in sistem Open Buffet cu preparate atent selectionate de Chef Nelino Florescu alături de cafea, ceai, apa minerala/ plata si bauturi racoritoare din gama Pepsi Cola.

Zona de Wellness

Acces permanent si nelimitat în zona de wellness ce pune la dispozitie o salina cu sare de Himalaya si salinizare THERASOL, o generoasa sauna finlandeza, alta cu infrarosii, dusuri scotiene si o spatioasa baie de aburi.

Recomandare

Medicul recomandă o cură de tratament de minim 12 zile intrucât organismul are nevoie de trei-cinci zile de adaptare pentru a răspunde la tratament. În primele zile este posibil ca pacientul să aibe o stare de oboseală ce va disparea spre finalul curei când starea de sănătate se îmbunătăţeşte vizibil.

COMANDA CARD CADOU BALNEO SPA 7 / 14 sau 21 de zile si te vom contacta in cel mai scurt timp: 

  Nume (obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Nume beneficiar card cadou (obligatoriu)

  Detalii suplimentare, cerințe speciale sau date de facturare

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor de mai sus catre operator.

  Cardurile cadou sunt ambalate in coperta de cadou + card plastifiat si pot fi comandate in 3 variante:  BALNEO SPA 7 zile cu pensiune completă la 1499 lei*,  BALNEO SPA 14 zile + pensiune completă la 2899 lei respectiv BALNEO SPA 21 zile + pensiune completă la 4297 lei. Ele vor fi expediate in format fizic (ambalaj special + card cadou) dar la cerere pot fi trimise si in format electronic.

  Parinții sau apropiații tăi vor putea folosi cardul cadou oricând în perioada 12 ianuarie – 30 aprilie 2020 și vor beneficia pe lângă renumitele cure de tratament cu nămol sapropelic din Lacul Techirghiol de toate facilitățile modernului centru de tratament AQVATONIC BALNEO SPA.

  *Tarife valabile in limita a maxim 100 de carduri achitate până la data de 15 februarie 2020.

  *Pachetul poate fi folosit oricând în perioada 12 ianuarie – 30 aprilie 2020 cu excepția sărbătorilor Pascale cu o rezervare prealabilă cu minim 7 zile în avans.

  *Oferta include: 6,13 respectiv 20 nopti de cazare in cameră premium cu sofa, pensiune completă in sistem Open Buffet cu băuturi răcoritoare (gama Pepsi Cola), 5 terapii zilnice (Luni -Vineri), terapii de relaxare in bazinul AQVATONIC + zona de wellness cu saune/baie cu aburi/ salină (Sâmbăta – Duminică), consult si reevaluare medicală.

  Evită o dezamăgire datorată numărului limitat de carduri (100 bucati) si rezervă acum folosind formularul de contact de mai sus.

  **Toate camerele din AQVATONIC Hotel – Steaua de Mare au fost modernizate intr-un stil contemporan si dispun de LCD TV de 42”, espressor de cafea, minibar alimentat zilnic, incalzire si AC.

   

   

  Galerie foto