Complex Hotelier Steaua de Mare

Servicii de calitate, livrate cu pasiune, prietenie si entuziasm
5 Dec

15% REDUCERE la Oferta Specială de Revelion

Sărbătorește trecerea dintre ani pe litoral și beneficiază de 15% Discount* la Pachetul Special pentru Revelion!

PACHET CU 3 NOPȚI DE CAZARE CU PENSIUNE COMPLETĂ SAU ALL INCLUSIVE, BRUNCH ȘI CINĂ FESTIVĂ, CIRCUITE DEDICATE ÎN BAZINUL AQVATONIC ȘI UN PARTY DE NEUITAT

Locurile sunt limitate, pentru a evita o dezamăgire, rezervă online, până la 12.12.2022 la www.rezervari.complexsteauademare.ro sau la contact@aqvatonic.ro !

0001

Cazare GRATUITĂ pentru copii (în paturile existente), se achită numai suplimentul de masă pe zi, pensiune completă sau all inclusive: 90 Lei / 105 Lei pentru copii cu vârsta între 3 și 6 ani, respectiv 135 Lei  / 155 Lei pentru copii cu vârsta între 7 și 11 ani.

Pachetul include băuturile alcoolice* servite în timpul meselor și în intervalul orar 09:00-21:00 pe cele din Lobby Bar, terasa acoperită + SKY Bar (19:00-21:00) și din minibar cameră (gama Pepsi Cola și Bergenbier, 1 alimentare / zi).

DETALIILE PACHETLUI PROMOȚIONAL: 

 • Promoție valabilă pentru rezervările confirmate și achitate integral până pe 12.12.2022, în limita disponibilității, pentru sejururile din perioada 30.12.2022 – 02.01.2023.Se intră cu cină în data de 30 Decembrie și se iese cu prânz în data de 2 Ianuarie.
 • Copiii 0-2 ani au cazare si masă gratuită.
 • Copiii cu vârsta mai mare de 12 ani sau orice adult suplimentar achită pentru Pachetul Pensiune Completă 155 Lei / zi, iar pentru Pachetul All Inclusive 180 Lei / zi.
 • Suplimentul ALL INCLUSIVE poate fi achiziționat numai de toate persoanele cazate într-o cameră pentru întreg sejurul în ziua cazării.
 • Băuturile alcoolice se plătesc extra cu excepția celor incluse în pachetele All Inclusive și a celor incluse la Cina Festivă din 31 decembrie.
 • Băuturile incluse în pachetul All Inclusive sunt: Whiskey Label 5, Discovery Vodka, Wembley Dry Gin, Sierra Camino Tequila, Vermout Rose Mary, Vin Alb/Rosu/Roze Domeniile Bogdan, Spumant Rose Mary, Bere Bergenbier și Staropramen, răcoritoare Gama Pepsi Cola.
 • Băuturile răcoritoare pot fi consumate numai la AQVATONIC Lobby Bar. Este interzis accesul cu băuturi/ consumație in cadrul zonei AQVATONIC.
 • Dress code: Elegant/Chic – obligatoriu la Cina Festivă de Revelion
 • Cina Festivă de Revelion se va desfășura în conformitate cu măsurile recomandate de autorități.
 • Accesul la bazinul Aqvatonic se efectuează cu programare online sau la receptie în prealabil.
 • Copiii au accesul permis în bazinul AQVATONIC numai în intervalul orar 8:00-17:00 (ultima oră de acces 15:00) și numai insoțiți de un adult. Maxim 2 copii la un adult.

Te așteptăm cu drag!

 

Leave a Reply