Complex Hotelier Steaua de Mare

Servicii de calitate, livrate cu pasiune, prietenie si entuziasm
2 Dec

December Romantic Break: 2 zile cu pensiune completă & GRATUITĂȚI

În luna decembrie, te așteptăm la mare să te bucuri de un sejur romantic de neuitat!

Surprinde-ți persoana iubită cu un sejur pe litoral, descoperiți farmecul mării iarna și bucurați-vă de o atmosferă prietenoasă și intimă!

Tarife începând de la 449 lei* pentru 2 nopți de cazare cu pensiune completă și gratuități

*Locurile sunt limitate, rezervă acum pe site-ul nostru www.rezervari.complexsteauademare.ro

0001

DETALIILE OFERTEI PROMOȚIONALE: 

  • OFERTĂ valabilă între 2 – 22 Decembrie 2021 în limita disponibilității, pentru minim două nopți în cameră Partial Sea View, numai pentru rezervările online realizate la www.rezervari.complexsteauademare.ro/.
  • Această ofertă specială nu poate fi cumulată cu alte oferte sau promoții.
  • Tarife începând de la 449 lei/ persoană cu pensiune completă, loc în Partial Sea View Room cu Sofa în cadrul unui sejur de 2 nopți de Luni până Vineri.
  • Conform HOTĂRÂRII nr. 91 din 22.10.2021, accesul este permis doar persoanelor care prezintă certificatul verde ce atestă că sunt vaccinate sau trecute prin boală și care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Un plus de siguranță și confort este dat de cazarea în limita a maxim 70% din capacitatea hotelului și servirea meselor după proceduri stricte în intervale predefinite, alese la cazare, într-un restaurant cu proceduri reorganizate pentru o distanțare maximă. Servirea meselor se face în sistem de tip open buffet, vesela și tacâmurile sunt dezinfectate și ambalate individual în folii de unică folosință, iar pentru relaxarea după tratamente am creat o zonă în lobby bar unde pot fi servite ceaiuri, cafele, apă plată și aromată alături de snacks-uri, pe întreaga durată a zilei.

Te așteptăm cu drag!

 

Leave a Reply