Complex Hotelier Steaua de Mare

Servicii de calitate, livrate cu pasiune, prietenie si entuziasm
19 Nov

20% REDUCERE la Oferta Specială de Revelion – Aqvatonic 2021-2022!

Sărbătorește trecerea dintre ani pe litoral și beneficiază de 20% Discount* la Pachetul Special pentru Revelion 2022, la Aqvatonic Balneo Spa! 

Descoperă Pachetul Promoțional de Revelion, achizitionează-ți din timp sejurul la mare și celebrează ultima zi din an într-un spațiu modern, prietenos și festiv, aproape de malul mării.

PACHET CU 3 NOPȚI DE CAZARE, BRUNCH ȘI CINĂ FESTIVE ȘI CIRCUITE DEDICATE ÎN BAZINUL AQVATONIC

Locurile sunt limitate, pentru a evita o dezamăgire, rezervă din timp, până la 01.12.2021 la www.rezervari.complexsteauademare.ro cu codul promoțional REVELION și beneficiezi de DISCOUNT-ul de 20%!

0001

Cazare GRATUITĂ pentru copii (în paturile existente), se achită numai suplimentul de masă pe zi, pensiune completă sau all inclusive: 70 Lei Lei pentru copii cu vârsta între 3 și 6 ani, respectiv 90 Lei Lei pentru copii cu vârsta între 7 și 11 ani.

             SUPLIMENT ALL INCLUSIVE:                                                       50 LEI / persoană pe zi

Pachetul include băuturile alcoolice* servite în timpul meselor și în intervalul orar 09:00-21:00 pe cele din Lobby Bar, terasa acoperită + SKY Bar (19:00-21:00) și din minibar cameră (gama Pepsi Cola și Bergenbier, 1 alimentare / zi).

DETALIILE PACHETLUI PROMOȚIONAL: 

 • Se intră cu cină în data de 30 Decembrie și se iese cu prânz în data de 2 Ianuarie.
 • Copiii 0-2 ani au cazare si masa gratuită.
 • Copiii cu vârsta mai mare de 12 ani sau orice adult suplimentar achită pentru Pachetul Pensiune Completă 155 Lei / zi, iar pentru Pachetul All Inclusive 180 Lei / zi.
 • Suplimentul ALL INCLUSIVE poate fi achiziționat numai de toate persoanele cazate într-o cameră pentru întreg sejurul în ziua cazării.
 • Băuturile alcoolice se plătesc extra cu excepția celor incluse în pachetele All Inclusive și a celor incluse la Cina Festivă din 31 decembrie.
 • Băuturile incluse în pachetul All Inclusive sunt: Whiskey Label 5, Discovery Vodka, Wembley Dry Gin, Sierra Camino Tequila, Vermout Rose Mary, Vin Alb/Rosu/Roze Domeniile Bogdan, Spumant Rose Mary, Bere Bergenbier și Staropramen, răcoritoare Gama Pepsi Cola.
 • Băuturile răcoritoare pot fi consumate numai la AQVATONIC Lobby Bar. Este interzis accesul cu băuturi/ consumație in cadrul zonei AQVATONIC.
 • Dress code: Elegant/Chic – obligatoriu la Cina Festivă de Revelion
 • Cina Festivă de Revelion se va desfășura în conformitate cu măsurile recomandate de autorități.
 • Accesul la bazinul Aqvatonic se efectuează cu programare online sau la receptie în prealabil.
 • Copiii au accesul permis în bazinul AQVATONIC numai în intervalul orar 8:00-17:00 (ultima oră de acces 15:00) și numai insoțiți de un adult. Maxim 2 copii la un adult.
 • Conform HOTĂRÂRII nr. 91 din 22.10.2021, accesul este permis doar persoanelor care prezintă certificatul verde ce atestă că sunt vaccinate sau trecute prin boală și care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Un plus de siguranță și confort este dat de cazarea în limita a maxim 70% din capacitatea hotelului și servirea meselor după proceduri stricte în intervale predefinite, alese la cazare, într-un restaurant cu proceduri reorganizate pentru o distanțare maximă. Servirea meselor se face in sistem de tip open buffet, vesela și tacâmurile sunt dezinfectate și ambalate individual în folii de unică folosință iar pentru relaxarea după tratamente am creat o zonă în lobby bar unde pot fi servite ceaiuri, cafele, apă plată și aromată alături de snacks-uri, pe întreaga durată a zilei.

Te așteptăm cu drag!

 

Leave a Reply