Complex Hotelier Steaua de Mare

Servicii de calitate, livrate cu pasiune, prietenie si entuziasm
11 Oct

KIDS HOLIDAY: TARIFE DE LA 327 LEI/NOAPTE/ PERSOANA PACHET ALL INCLUSIVE + CAZARE, MESE ȘI ACCES AQVATONIC OFERITE GRATUIT COPIILOR

Petrece vacanța copiilor la Marea Neagră! Bucură-te de un sejur de relaxare și distracție pe litoral – descoperă farmecul mării toamna, profită de discount-ul la terapiile SPA de relaxare, tonifiere și recuperare și oferă-le celor mici o vacanță de neuitat!

Ți-am pregătit tarife de la 327 lei/noapte/persoană, Cazare, mese și acces AQVATONIC oferite Gratuit* copiilor, plus alte facilități pentru părinți!

Profită de oferta specială pentru cei mici, în perioada 27 octombrie – 5 noiembrie și beneficiezi de:

– Cazare și mese oferite GRATUIT pentru copii;
– Acces AQVATONIC oferit GRATUIT pentru copii;
– Acces la Bazinul AQVATONIC, zona de Fitness GRATUIT și 10% discount la terapiile SPA oferit pentru adultii care achizitionează un pachet de cazare cu all inclusive;
– OPEN BAR GRATUIT în timpul meselor pentru pachetele cu all inclusive;
– Snacks-uri si băuturi răcoritoare oferite zilnic în Lobby Bar.

Pentru a evita o dezamăgire datorată locurilor limitate, recomandăm efectuarea unei rezervari online la https://aqvatonic.complexsteauademare.ro cât mai curând.

*OFERTĂ valabilă între 27 octombrie – 5 noiembrie 2023 în limita disponibilității, pentru minim 2 nopți.
*Copiii până în 11 ani însoțiți de un părinte cazat în hotel beneficiază de cazare și mese (valabil doar pentru pachetul cu all inclusive achizitionat de părinte) și acces Aqvatonic GRATUIT (acces zilnic permis copiilor numai între orele 9:00-17:00).
*Oferta valabilă pentru un copil / cameră dublă sau 2 copii / apartamente, camere triple și suite.
*Această ofertă specială nu poate fi cumulată cu alte oferte sau promoții.

*Tarif calculat/ persoană / noapte loc în camera dublă, tip cameră Partial Sea View Room,  în cadrul unui sejur de 2 nopți.

Hai și tu!

Leave a Reply