Complex Hotelier Steaua de Mare

Servicii de calitate, livrate cu pasiune, prietenie si entuziasm
22 Dec

WINTER HOLIDAYS – Acces Aqvatonic, Open Bar și cazare copii oferite GRATUIT

Acces Aqvatonic, Open Bar și cazare copii oferite GRATUIT la pachetele cu mese incluse din această iarnă. Tarife de la 159 lei/persoană pentru cazare cu demipensiune în Double Room cu Sofa!

Lista facilităților incluse în această perioadă:

Cazare GRATUITĂ pentru copiii;
Acces #AQVATONIC  oferit GRATUIT pentru copii;
Mese oferite GRATUIT copiilor conform planului de mese achitat de părinți;
Upgrade GRATUIT la Partial Sea View cu sofa sau Small Triple Room (numai Vineri și Sâmbătă) în funcție de disponibilitate;
Acces AQVATONIC GRATUIT oferit pentru adulții care achiziționează un pachet de cazare cu demipensiune sau pensiune completă;
Open Bar GRATUIT în timpul meselor pentru pachetele cu mese;
Snacks-uri și băuturi răcoritoare oferite zilnic în Lobby Bar pentru pachetele cu pensiune completă.

În plus, pentru pachetele care nu includ acces la bazinul AQVATONIC (cazare fără pachet de masă) se oferă acces pentru toate persoanele cazate în cameră la tariful unic de 65 lei / cameră.

Atenție! Pentru a evita o dezamăgire datorată locurilor limitate recomandăm efectuarea unei rezervări online la www.rezervari.complexsteauademare.ro cât mai curând.

Un plus de siguranță și confort este dat de cazarea în limita a 50% din capacitatea hotelului și servirea meselor după proceduri stricte în intervale predefinite, alese la cazare, într-un restaurant cu proceduri reorganizate pentru o distanțare maximă. Când servirea meselor se face în sistem de tip open buffet, vesela și tacâmurile sunt dezinfectate și ambalate individual în folii de unică folosință iar pentru relaxarea după tratamente am creat o zonă în lobby bar unde pot fi servite ceaiuri, cafele, apă plată și aromată alături de snacks-uri, pe întreaga durată a zilei.

Hai la SPA!
AQVATONIC BALNEO SPA & Hotel
Eforie Nord – Constanța
0341.447.555 sau 0341.447.554

 

*PROMOȚIE valabilă între 2 ianuarie – 28 februarie 2022 în limita disponibilității.
*Acces AQVATONIC oferit GRATUIT numai pentru pachetele cu demipensiune sau pensiune completă.
*Copiii până în 12 ani beneficiază de cazare și mese (conform planului de mese achitate de părinte) și acces Aqvatonic GRATUIT (acces zilnic permis copiilor însoțit de părinți numai intre 9:00-19:00).
*Ofertă valabilă pentru un copil / cameră dublă sau 2 copii / apartamente, camere triple și suite. 
*Aceasta ofertă specială nu poate fi cumulată cu alte oferte sau promoții.
*Tarif pentru o noapte calculat între 9 Ianuarie – 28 Februarie 2022 în Double Room cu Sofa în cadrul unui sejur de 3 nopți de Luni până Vineri.

Leave a Reply