Complex Hotelier Steaua de Mare

Servicii de calitate, livrate cu pasiune, prietenie si entuziasm
10 Jan

WINTER STAY – de la 95 lei/ persoană pe noapte într-o cameră de 4****, fară supliment de cameră single

Tarife imbatabile începând de la 95 lei/ persoană pe noapte într-o cameră de 4****, fară supliment de cameră single sau taxe ascunse! Vino să te convingi!

Poți beneficia, opțional, de următoarele servicii:

Mic dejun cu băuturi în sistem Open Bar de la 23 lei / persoană;
Demipensiune (mic dejun și cină) cu băuturi în sistem Open Bar de la 72 lei / persoană;
Acces Aqvatonic și wellness (saune/salină și baie cu aburi) oferite GRATUIT la pachetele de cazare cu Demipensiune sau Pensiune completă / ALL Inclusive;
Snacks, coffee & drinks în timpul zilei la Lobby Bar Aqvatonic, pe terasa de iarnă sau la SKY BAR în serile de week-end incluse in pachetele cu Pensiune completă / ALL Inclusive;
– Mese servite în sistem OPEN BUFFET în week-end;
Upgrade GRATUIT la Partial Sea View cu sofa sau Superior / Triple Room (numai Vineri și Sâmbătă) în funcție de disponibilitate.

În plus, pentru pachetele care nu includ acces la bazinul AQVATONIC (cazare fără pachet de masă) se oferă acces pentru toate persoanele cazate în cameră la tariful unic de 65 lei / cameră.

Atenție! Pentru a evita o dezamăgire datorată locurilor limitate recomandăm efectuarea unei rezervări online la www.rezervari.complexsteauademare.ro cât mai curând.

Un plus de siguranță și confort este dat de cazarea în limita a 50% din capacitatea hotelului și servirea meselor după proceduri stricte în intervale predefinite, alese la cazare, într-un restaurant cu proceduri reorganizate pentru o distanțare maximă. Când servirea meselor se face în sistem de tip open buffet, vesela și tacâmurile sunt dezinfectate și ambalate individual în folii de unică folosință iar pentru relaxarea după tratamente am creat o zonă în lobby bar unde pot fi servite ceaiuri, cafele, apă plată și aromată alături de snacks-uri, pe întreaga durată a zilei.

Vino să te convingi!

DETALIILE PACHETLUI PROMOȚIONAL: 

*PROMOTIE valabilă între 2 ianuarie – 31 martie 2022 în limita disponibilității, de Luni până Vineri.
*Tarife calculate pentru sejur de minim 4 nopți (10% discount suplimentar) de Luni până Vineri începând cu 10 Ianuarie 2022.
*Acces AQVATONIC oferit GRATUIT numai pentru pachetele cu demipensiune sau pensiune completă.
*Aceasta ofertă specială nu poate fi cumulată cu alte oferte sau promoții.

Leave a Reply