Complex Hotelier Steaua de Mare

Servicii de calitate, livrate cu pasiune, prietenie si entuziasm
23 Sep

Toamna asta alege tu serviciile GRATUITE

Acces Aqvatonic/ mic dejun/ prânz sau cină in funcție de următoarele pachete speciale:
  • Cazare GRATUITĂ* pentru copii
  • Upgrade GRATUIT* la Partial Sea View
  • Mic dejun oferit GRATUIT* la orice pachet de cazare (149 lei pt o camera dubla cu sofa)
  • Cină OPEN Buffet + bar de băuturi oferite GRATUIT la orice pachet cu mic dejun (199 lei pt o camera dubla cu sofa)
  • Pensiune completă oferită GRATUIT la orice pachet cu demipensiune (297 lei pt o camera dubla cu sofa)
  • Pachet ALL INCLUSIVE cu acces Aqvatonic , consumație minibar, SKY BAR și Lounge Bar oferit GRATUIT la pachetele cu Pensiune Completa (378 lei pt o camera dubla cu sofa)

 

In plus pentru pachetele care nu includ acces la bazinul AQVATONIC se oferă acces pentru toate persoanele cazate in camera la tariful unic de 65 lei / camera .
Atenție ! Pentru a evita o dezamăgire datorată locurilor limitate recomandăm efectuarea unei rezervari online la www.rezervari.complexsteauademare.ro cât mai curând.
banner-1dec2020
Un plus de siguranță și confort este dat de cazarea în limita a maxim 70% din capacitatea hotelului și servirea meselor după proceduri stricte în intervale predefinite, alese la cazare, într-un restaurant cu proceduri reorganizate pentru o distanțare maximă.
Servirea meselor se face in sistem de tip open buffet, vesela și tacâmurile sunt dezinfectate și ambalate individual în folii de unică folosință iar pentru relaxarea după tratamente am creat zonă în lobby bar unde pot fi servite ceaiuri, cafele, apă plată și aromată alături de snacks-uri, pe întreaga durată a zilei.
 
Hai și tu !
 
AQVATONIC BALNEO SPA & Hotel
Eforie Nord – Constanta
 
Tel: 0341.447.555 sau 0341.447.554
*OFERTĂ valabilă între 26 Septembrie – 26 Noiembrie 2021 în limita disponibilității, pentru o noapte, 2 persoane cazate in Double Room cu Sofa.
Copiii până în 12 ani însoțiți de un părinte beneficiază de cazare GRATUITĂ in functie de capacitatea camerei si achită numai suplimentele de masă. Tarif calculat pentru rezervările directe de pe www.rezervari.complexsteauademare.ro/ la un sejur de minim 3 nopți de Luni până Vineri.

Leave a Reply