Complex Hotelier Steaua de Mare

Servicii de calitate, livrate cu pasiune, prietenie si entuziasm
25 Oct

CERTIFICATUL VERDE – MĂSURA DE SIGURANȚĂ ÎMPOTRIVA SARS-COV-2!

CERTIFICATUL VERDE – MĂSURA DE SIGURANȚĂ ÎMPOTRIVA SARS-COV-2!

 

Stimați oaspeți si vizitatori,

 

Conform HG nr. 91 din 22.10.2021 pentru modificarea și completarea anexelor nr. 2 și 3 la Hotărârea Guvernului nr. 932/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 25.10.2021,

 

Accesul la serviciile de hotel și alimentatie publica va fi permis numai oaspeților care prezintă Certificatul Verde Covid (certificatul de vaccinare Covid sau certificat de trecere prin boala nu mai vechi de 180 zile).

Suntem la curent în permanență cu informările Grupului Român de Comunicare Strategică și a Ministerului Sănătății din România, cu privire la cazurile noi de Covid-19 și ne adaptăm în permanență măsurilor luate de autorități.
6

 

Siguranța oaspeților și a personalului nostru hotelier este primordială pentru noi, astfel încât ne asigurăm zilnic că toate activitățile desfășurate sunt conforme ultimelor norme în vigoare, iar siguranța clienților și a angajaților noștri este asigurată în cadrul Complexului nostru hotelier.

Contăm pe sprijinul dumneavoastră pentru a depăși împreună această perioadă dificilă și pentru a ne putea bucura cu toții de beneficiile activităților turistice.

 

Vă mulțumim,

 

Echipa Aqvatonic Balneo SPA & Hotel

Leave a Reply