Complex Hotelier Steaua de Mare

Servicii de calitate, livrate cu pasiune, prietenie si entuziasm
22 Oct

Cazare, mese și acces Aqvatonic oferite GRATUIT copiilor si gratuități pentru părinți NUMAI in această vacanță!

Cazare, mese și acces Aqvatonic oferite GRATUIT* copiilor si gratuități pentru părinți NUMAI in această vacanță astfel:
– Cazare GRATUITĂ pentru copiii
– Acces AQVATONIC oferit GRATUIT pentru copii
– Acces AQVATONIC GRATUIT oferit pentru adultii care achizitionează un pachet de cazare cu demipensiune sau pensiune completă (de la 297 lei/noapte pentru 2 persoane cu mic dejun si cină)
– Mese oferite GRATUIT copiilor conform planului de mese achitat de părinți
– OPEN BAR GRATUIT în timpul meselor pentru pachetele cu pensiune completă
– Snacks-uri si băuturi răcoritoare oferite zilnic in Lobby Bar pentru pachetele cu demipensiune sau pensiune completă
– Upgrade GRATUIT la camere cu sofa: Partial Sea View / Superior Partial Sea View
banner-1dec2020
              In plus pentru pachetele care nu includ acces la bazinul AQVATONIC (cazare fără pachet de masă) se oferă acces pentru toate persoanele cazate in camera la tariful unic de 65 lei / camera .
Atenție !
Pentru a evita o dezamăgire datorată locurilor limitate recomandăm efectuarea unei rezervari online la www.rezervari.complexsteauademare.ro cât mai curând.
Un plus de siguranță și confort este dat de cazarea în limita a maxim 70% din capacitatea hotelului și servirea meselor după proceduri stricte în intervale predefinite, alese la cazare, într-un restaurant cu proceduri reorganizate pentru o distanțare maximă.
00 - 31 aqvatonic
                Servirea meselor se face in sistem de tip open buffet, vesela și tacâmurile sunt dezinfectate și ambalate individual în folii de unică folosință iar pentru relaxarea după tratamente am creat zonă în lobby bar unde pot fi servite ceaiuri, cafele, apă plată și aromată alături de snacks-uri, pe întreaga durată a zilei.
Hai și tu !
AQVATONIC BALNEO SPA & Hotel
Eforie Nord – Constanta
Tel: 0341.447.555 sau 0341.447.554
                *OFERTĂ valabilă între 22 Octombrie – 7 Noiembrie 2021 în limita disponibilității, pentru minim două nopți de luni pănâ vineri sau minim 3 nopți pentru sejururile ce includ zilele de vineri sau sâmbătă numai pentru rezervările online făcute pe www.rezervari.complexsteauademare.ro/.
                *Copiii până în 12 ani însoțiți de un părinte cazat in hotel beneficiază de cazare și mese (conform planului de mese achitate de părinte) și acces Aqvatonic GRATUIT (acces zilnic permis copiilor numai intre 9:00-17:00 insotiti de un parinte ce poate beneficia de oferta 65 lei acces pentru toată camera sau acces GRATUIT dacă a achizitionat un pachet de cazare cu demipensiune sau pensiune completă) in functie de capacitatea camerei
                 *Oferta valabilă pentru un copil / cameră dublă sau 2 copii / apartamente, camere triple și suite .
                 *Aceasta ofertă specială nu poate fi cumulată cu alte oferte sau promoții .
                 *Tarif pentru o noapte calculat pentru 2 persoane cazate in Double Room cu Sofa in cadrul unui sejur de 3 nopți de Luni până Vineri.

Leave a Reply