Complex Hotelier Steaua de Mare

Servicii de calitate, livrate cu pasiune, prietenie si entuziasm
30 Sep

ÎNCEPÂND CU 1 OCTOMBRIE, AI DISCOUNT DE PÂNĂ LA 35% LA PACHETELE CU MASĂ ȘI TRATAMENT BALNEO 2019

Îți dorești un sejur destinat relaxării, eliminării stresului și tratării diverselor afecțiuni? Nu rata super oferta de toamnă pentru PACHETELE BALNEO AQVATONIC!

În perioada 1 octombrie – 21 decembrie 2019 rezervă ONLINE, la www.rezervari.complexsteauademare.ro, un sejur cu demipensiune sau pensiune completă și tratament, de minim 6 zile – și beneficiezi de 30% REDUCERE** la cazare si mese, respectiv 12 zile  – și beneficiezi de 35% REDUCERE la cazare si mese!

Indiferent că alegi un sejur de 6 / 12 zile*, beneficiezi de un pachet complet de terapii balneo dedicate nevoilor tale, în acord cu consultul realizat de medicul centrului AQVATONIC BALNEO SPA & Hotel.

Te așteptăm la cel mai modern BALNEO SPA de pe litoral, cu terapeuți de excepție, cu peste 7 ani de experiență în tratamente MED, un bazin AQVATONIC unicat în Europa de Est ce îți va masa și revitaliza toate zonele corpului, tratamente cu nămol sapropelic din Lacul Techirghiol, o salină cu sare de Himalaya, o baie cu aburi și saune uscate sau cu infraroșii, o sală de kineto terapie și 11 cabinete de tratament alături de o zonă de relaxare cu simulatoare auto, air hockey, biliard, ping-pong sau jocuri de societate!

Reîncarcă-ți bateriile, recuperează-te fizic și restabilește-ți echilibrul emoțional, printr-un sejur de terapii balneo complet, într-o atmosferă prietenoasă și modernă!

  • *Ofertă valabilă numai pentru rezervările efectuate direct pe www.rezervari.complexsteauademare.ro si achitate până la 11.11.2019, în limita disponibilității.
  • **Medicul recomandă un minim de 12 zile de tratament pentru a putea beneficia de efectele unei cure de tratament complet.
  • ***Pachetele includ accesul la AQVATONIC BALNEO SPA, un loc în cameră dublă, mic dejun, demi-pensiune sau pensiune completă, TVA și taxă locală. 

REZERVĂ ONLINE la www.rezervari.complexsteauademare.ro 

Te așteptăm cu drag!


Leave a Reply