Complex Hotelier Steaua de Mare

Servicii de calitate, livrate cu pasiune, prietenie si entuziasm
10 Oct

Oferta AQVA FAMILY – Cazare și mese GRATUITE pentru copii!

Oferă-le celor mici o vacanță de neuitat la malul mării chiar și în sezonul rece! Începând cu 10.10.2019, la AQVATONIC BALNEO SPA & Hotel Steaua de Mare, camerele cu Demipensiune sau Pensiune completă acomodează primul copil cu vârsta până în 12 ani în mod GRATUIT!

Alege mai mult spațiu, confort și mese GRATUITE pentru copii și petrece un timp de calitate alături de familia ta la cel mai modern Balneo SPA de pe litoral.

De acum, este mai simplu și mai atractiv să rezervi o mini vacanță pentru tine și familia ta, fără să te gândești la costuri suplimentare sau să-ți faci probleme privind confortul celor mici. Achiziționează un pachet cu Demipensiune sau Pensiune completă și obții în mod GRATUIT cazarea și mesele pentru primul copil cu vârsta de până în 12 ani!

Mai mult spațiu – mai multă distracție și un plus de relaxare! Lasă-i pe cei mici să se bălăcească în voie în bazinul AQVATONIC sau să se distreze la zona FUN, cu simulatoare auto și air hockey, iar tu răsfață-te cu o sesiune de masaje subacvale în bazinul Aqvatonic, la saunele și salina de Himalaya sau printr-un masaj de relaxare complet.

Oferta include:
  • Cazare în camere Premium Double Room pentru primul copil cu vârsta de până în 12 ani, în mod GRATUIT;
  • Mese GRATUITE pentru primul copil cu vârsta de până în 12 ani (supe/ciorbe, fel principal copii, salate, desert și răcoritoare – Prigat, Pepsi, Mirinda, 7 UP);
  • Acces AQVATONIC de la numai 15 LEI/ zi pentru copiii până in 12 ani (pentru rezervările realizate ONLINE, pe rezervari.complexsteauademare.ro);
  • Acces zona FUN în mod gratuit.

Vă așteptăm cu drag și vă dorim un sejur odihnitor, distractiv și plin de voie bună!

 

Promoție oferită în limita disponibilității camerelor. Rezervă online, din timp, vacanța dorită pentru familia ta și evită o dezamăgire datorată locurilor limitate!  

*Promotie valabilă în perioada 10 Octombrie 2019 – 31 Mai 2020, cu exceptia Crăciunului, Revelionului și Sărbătorilor Pascale.

**Promoția este valabilă pentru pachetele cu Demipensiune sau Pensiune completă, pentru o perioadă de cel puțin 2 nopți, achiziționate de părinții sau însoțitorii copiilor, ONLINE, pe www.rezervari.complexsteauademare.ro.

***Începând cu al doilea copil, tarifele pentru o zi, fără pat suplimentar sunt:

Al doilea copil cu vârsta cuprinsă între 0-2 ani: GRATUIT
Al doilea copil cu vârsta cuprinsă între 3-7 ani: + 50 lei / Demipensiune sau + 70 lei / Pensiune Completa
Al doilea copil cu vârsta cuprinsă între 8-13 ani: +70 lei / Demipensiune sau + 70 lei /  Pensiune Completa

Leave a Reply