Complex Hotelier Steaua de Mare

Servicii de calitate, livrate cu pasiune, prietenie si entuziasm
4 Dec

DECEMBER OFFER – Acces Aqvatonic GRATUIT, Late Checkout și UPGRADE camera !

Doar până pe 21 decembrie, pentru numai 276 sau 371 lei/ noapte, ai parte de cazare* și demipensiune sau pensiune completă (Open Buffet) pentru 2 persoane, acces la bazinul labirint Aqvatonic în mod GRATUIT, upgrade la Premium Partial Sea View Room și late checkout (până la ora 18:00).

Profită de ultimele weekend-uri din an și petrece o mini vacanță energizantă, la malul mării, în bazinul labirint AQVATONIC, unic în România!

Uită de frigul de afară, destinde-te și relaxează-te în camerele călduroase și confortabile, prin masaje acvale și subacvale dedicate întregului corp, în bazinul AQVATONIC, la saunele finlandeză, cu infraroșii, baie de aburi și salina cu sare de Himalaya.

Te așteptăm cu preparate delicioase și variate, zâmbete, servicii de calitate și o atmosferă festivă!

În plus, îți poți face upgrade camerei duble / mezanin la următorul tip de cameră disponibil – Partial sea View with Sofa – în mod gratuit.

Rezervă-ți din timp sejurul de relaxare, online, pe www.rezervari.complexsteauademare.ro și bucură-te de o mini vacanță de neuitat, la malul mării.

Te așteptăm cu drag!

*Oferta include 5% discount, cazare în cameră dublă mezanin, demipensiune sau pensiune completă și acces AQVATONIC GRATUIT pentru 2 persoane. Camera dublă mezanin va fi cazată în următorul tip de cameră disponibil – camera Premium Partial sea View cu Sofa –  în mod gratuit. Late Checkout până la ora 18:00.
** Oferta este valabilă în perioada 5-21 decembrie 2019.

Leave a Reply