Complex Hotelier Steaua de Mare

Servicii de calitate, livrate cu pasiune, prietenie si entuziasm
15 Apr

Facilitatile ALL INCLUSIVE

FACILITATI ‘’ALL INCLUSIVE’’ COMPLEX HOTELIER STEAUA DE MARE 

Pachetul ‘’all inclusive’’ contine:

Cazare, mic dejun + pranz + cina. Toate mesele se vor servi in sistem bufet in restaurantul Delfinul cu o capacitate de 450 de locuri in interior si 200 locuri pe terasa.

Restaurantul va sta la dispozitie cu un meniu variat din bucataria traditionala si internationala care va satisface orice preferinta gastronomica: supe, ciorbe, gustari, salate speciale, garnituri, bucate la gratar, peste ,prajituri.

Bauturile alcoolice/non-alcoolice se servesc in restaurant in timpul meselor: bauturi alcoolice (bere la draft, selectie de vinuri, vodka, aperitive alcoolice), bauturi racoritoare (sucuri – acidulate si neacidulate), cafea, ceai, apa plata, apa minerala .

Bauturile alcoolice se servesc doar in timpul meselor in restaurant.

Micul dejun se serveste intre orele 7:30 – 10:00

Pranzul va fi servit intre orele 12:30 – 15:00

Cina se serveste intre orele 19:00 – 21:00

Snack-uri intre orele 16.00 – 18.00, acestea se vor servi la piscina in locuri special amenajate sub forma de produse de patiserie.

Bauturi la piscina intre orele 09:00-19:00 (apa, cafea, racoritoare, bere)

In afara restaurantului Delfinul , complexul dispune si de Baseria Steua de Mare, restaurant cu terasa ce ofera o vedere spectaculoasa spre mare. La acest restaurant turistii pot servi masa a la carte CONTRA COST in orice interval orar al zilei.

HOTELUL ISI REZERVA DREPTUL DE A DECIDE ASUPRA SORTIMENTELOR DE BAUTURI SI ALIMENTE PE CARE LE VA OFERI TURISTILOR IN SISTEMUL ’’ALL INCLUSIVE’’.

Bauturile servite in barul hotelului Delfinul sunt contra cost si NU SUNT INCLUSE IN PACHETUL ’’ALL INCLUSIVE’’.

In perioadele 30 Aprilie – 20 Iunie si 08 Septembrie – 30 Septembrie masa se va servi sub forma de bufet, meniu fix sau a la carte, in functie de numarul de turisti din hotel.

PRODUSELE OFERITE IN SISTEMUL ’’ALL INCLUSIVE’’ SE VOR CONSUMA DOAR IN INCINTA COMPLEXULUI, IN TIMPUL SEJURULUI.

PRODUSELE OFERITE LA MIC DEJUN, PRANZ SI CINA SE VOR CONSUMA DOAR IN INCINTA RESTAURANTULUI PE PARCURSUL DESFASURARII MESEI.

 

In perioada 21.06 – 07.09.2015 accesul la piscina cu sezlong gratuit (in limita disponibilitatii) va fi numai pentru clientii care au achizitionat pachetul ’’all inclusive’’.

Sezlongurile se vor ocupa in ordinea sosirii si in limita disponibilitatii.

In perioadele 30 Aprilie – 20 Iunie si 08 Septembrie – 30 Septembrie accesul la piscina va fi gratuit cu plata sezlongului.

Parcare gratuita in limita locurilor disponibile

 

Entertainment :

 

  • Acces gratuit wi-fi in spatiile publice (receptie, restaurant, bar, Braserie, piscina) si in camere ;
  • Sah, table, remi, carti, billiard, scrabble, monopoly, poker si carti de joc ;
  • Acces gratuit la toate locurile de joaca pentru copii :

– 2 locuri de joaca exterioare ;

– 2 locuri de joaca interioare si Gradinita “ Casuta cu Povesti” cu supraveghetor, unde vor avea loc spectacole pentru copii oferite de doua-trei ori pe saptamana de actori de la teatrul Fantasio, jocuri interactive (masa fotbal, air hockey), vizionare desene animate, play station si multe alte surprize. (numai in pachetul ’’all inclusive’’) – acces prin parcarea hotelului Meduza

 

TURISTII CARE AU OPTAT PENTRU SERVICIILE „ALL INCLUSIVE” AU OBLIGATIVITATEA DE A PURTA BRATARA PE CARE O VOR PRIMI LA CAZAREA IN HOTEL.

 

Complexul Steaua de Mare va invita intr-un cadru intim si primitor sa beneficiati de servicii de calitate, precum si de conditii excelente de cazare si servire.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply