Complex Hotelier Steaua de Mare

Servicii de calitate, livrate cu pasiune, prietenie si entuziasm
4 Jun

Informare măsuri generate de COVID-19

Dragi oaspeți și vizitatori,

Vă mulțumim că ați ales să ne vizitați și în acest an și vă dorim un sejur de poveste pe litoral!

În contextul situației actuale și ținând seama de recomandările autorităților privind stoparea răspândirii COVID-19, vă informăm cu privire la următoarele norme și măsuri care se aplică unității noastre hoteliere:

info-icon

  • Conform recomandărilor guvernamentale pentru minimizarea transmiterii coronavirusului (COVID-19), în perioada în care aceste recomandări sunt în vigoare, vă informăm că putem solicita oaspeților documente suplimentare care să ateste identitatea, itinerariul călătoriei și alte informații relevante.
  • Ca răspuns la situația generată de coronavirus (COVID-19), în unitatea noastră se iau momentan măsuri sanitare și de siguranță suplimentare.
  • Este posibil ca serviciile de mâncare și băuturi să fie limitate sau indisponibile din cauza situației generate de coronavirus (COVID-19).
  • Ca urmare a situației generate de coronavirus (COVID-19), unitatea noastră hotelieră ia măsuri pentru a contribui la protejarea siguranței oaspeților și personalului. În consecință, anumite servicii și facilități pot fi restrânse sau indisponibile.
  • Facilitățile Zonei Aqvatonic (bazinul interior / sauna / salina), Zona Sport si Zona FUN (inclusiv locurile de joaca interioare pentru copii) sunt indisponibile ca urmare a situației generate de coronavirus (COVID-19).
  • Accesul copiilor in zona bazinului AQVATONIC este permis numai in intervalul 9:00-17:00 (ultima ora de acces 15:00)
  • Ca urmare a pandemiei de coronavirus (COVID-19), este obligatorie purtarea unei măști de față în toate spațiile interioare comune.

Siguranța dumneavoastră și a personalului nostru sunt cele mai importante, de aceea avem rugămintea să sprijiniți aceste măsuri și să le respectați în incinta resortului, pentru a avea un sejur în siguranță și cât mai plăcut!

La Recepții și în spațiile comune există informări ajutătoare pe care vă recomandăm să le parcurgeți și să le respectați, pentru a fi în siguranță și pentru a vă bucura de o vacanță perfectă pe litoral.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim un sejur plăcut la Complex Hotelier Steaua de Mare!

 

Leave a Reply