Complex Hotelier Steaua de Mare

Servicii de calitate, livrate cu pasiune, prietenie si entuziasm
8 Jun

Măsuri de siguranță implementate pentru prevenirea răspândirii COVID-19

Dragi oaspeți și vizitatori,

Vă mulțumim că ați ales să ne vizitați și în acest an și vă dorim un sejur de poveste pe litoral!

În contextul situației actuale și ținând seama de recomandările autorităților privind stoparea răspândirii COVID-19, am implementat deja în unitatea noastră hotelieră o serie de măsuri de siguranță, pentru oaspeți și personalul hotelier, astfel încât dumneavoastră să aveți în continuare un sejur în siguranță și cât mai plăcut la Marea Neagră.

De asemenea, precizăm că în prezent avem în lucru și alte măsuri de protecție, privitoare la servirea mesei, organizarea plajei și nu numai, pe care le vom actualiza pe site-ul nostru, pe măsură ce le implementăm și odată ce apar noi comunicate oficiale de la autorități.

Vă invităm să consultați lista măsurilor de siguranță implementate, mai jos.

 1. Toți oaspeții vor completa un chestionar de triaj epidemiologic.
 2. Oaspeților li se va recomanda plata cu cardul și evitarea banilor cash.
 3. Înainte și după fiecare oaspete, pe lângă noile proceduri de dezinfecție cu soluții pe bază de alcool minim 70%, se vor igieniza filtrele aparatelor de Aer Conditionat.
 4. Camere termice și aparate pentru măsurarea temperaturii la Check-in în hotel;
 5. Aparate cu senzor pentru dezinfectarea mâinilor, plasate în spațiile comune, în recepții și pe fiecare nivel al hotelului;
 6. Monitorizăm zilnic personalul și realizăm testări periodice, pentru a ne asigura că toți angajații noștri sunt sănătoși. Acordăm o atenție deosebită personalul de curățenie, care este echipat cu măști și mănuși și instruit să schimbe echipamentele de protecție de mai multe ori pe zi (cel puțin din 4 în 4 ore sau ori de câte ori este necesar);
 7. Ne-am asigurat că cea mai mare parte a produselor alimentare servite in spatiile publice (piscina, beach bar, spatiile comune) este ambalată individual;
 8. Noi terase în aer liber;
 9. Mai multe puncte de servire a băuturilor alcoolice, non-alcoolice și a snacks-urilor;
 10. Spațiu de joacă în aer liber;
 11. Nou sistem de filtrare pentru piscina exterioară și  limitarea numărului de sezlonguri repsectiv a persoanelor ce au acces simultan la aceasta;
 12. Cazarea personalului în resort în zone special amenajate si monitorizate, sub norme stricte de supraveghere și control, pentru evitarea intrării în contact cu persoane din afara resortului.

Siguranța dumneavoastră și a personalului nostru sunt cele mai importante, de aceea avem rugămintea să sprijiniți aceste măsuri și să le respectați în incinta resortului, pentru a avea un sejur în siguranță și cât mai plăcut!

La Recepții și în spațiile comune există informări ajutătoare pe care vă recomandăm să le parcurgeți și să le respectați, pentru a fi în siguranță și pentru a vă bucura de o vacanță perfectă pe litoral.

Pentru orice întrebare sau recomandare aveți, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@aqvatonic.ro.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim un sejur plăcut la Complex Hotelier Steaua de Mare!

 

Leave a Reply