Vila Steaua de Mare

Beneficiind de o poziţie excepţională în nordul staţiunii Eforie Nord la mai puţin de 50 de metri de malul mării, Complexul Hotelier Steaua de Mare are în componenţa sa şi 6 apartamente situate în 2 corpuri de clădiri cu o arhitectură minimalistă deosebită, datând din vremea lui Gheorghe Gheorghiu Dej. Vilele au fost complet modernizate şi ceea ce odinioară foloseau ca reşedinţe de vară ale chiar liderului comunist şi apropiaţilor acestuia, acum sunt disponibile în regim hotelier pentru a vă oferi o experienţă de neegalat pe litoralul românesc al Mării Negre, prin combinaţia inspirată de design, atenţia la detalii şi serviciile de o calitate ireproşabilă.

Rezervă o cameră

La mai putin de 50 de metri de plaja

Apartamentele sunt situate pe faleza din fata Complexul Hotelier Steaua de Mare si sunt despartite de plaja largita in cursul anului 2015 de doar cateva trepte si o piscina cu apa de mare unde clientii de la Vila Steaua de Mare beneficiaza de o zona rezervata.

Daca optati pentru camerele premium sau suite veti avea la dispozitie terase sau balocane cu vedere frontala la mare, plaja si piscina din fata complexului in timp ce daca optati pentru apartamentele din vila veti beneficia de foisor sau terasa privata, o gradina si un jacuzii comun toate situate chiar pe faleza din fata complexului.

Resedinta ta de vara

Cele doua apartamente situate in vila din fata hotelului Steaua de Mare, beneficiaza de o curte cu vedere panoramica spre Marea Neagra si Portul Turistic Belona precum si de acces direct catre Piscina Steaua de Mare.

Astfel vila ce odinioara folosea ca resedinta de vara a liderului comunist este acum disponibila in regim hotelier.

Pentru o experienta de neegalat pe litoralul romanesc puteti opta sa inchiriati ambele apartamente disponibile care pe langa curtea comuna beneficiaza de foisor in aer liber unde va puteti face siesta, bucătărie utilată şi zonă de servit masa, gratare si un jacuzii exetrior cu o capacitate de 8 persoane. 

Exclusivitate in cadrul unui resort

Toate apartamentele au un design modern, în stil minimalist, sunt dotate cu mobilier premium, băi placate cu marmură sau ceramică, televizoare LCD de 42” şi 50“, minibar, espressoare de cafea, fier si masa de călcat, halate de baie, papuci şi articole de toaletă gratuite.

Camere premium, suite si apartamente

Camera Premium

PatBublu 180x200
CanapeaDA. Extensibila si Electrica
TelevizorLCD TV 42"
MinibarDA
Start From200.00 RON / Night
Check Details

Suita Premium

Paturi2 paturi de 180x200
Dormitoare2
Bai1
LivingDA
Start From350.00 RON / Night
Check Details

PROMOTII

Facilitati

Piscina

Puteti beneficia aici de apa sarata venita direct din Marea Neagra si filtrata corespunzator si de cele peste 200 de paturi de relaxare oferite in mod gratuit in limita disponibilitatii.

WiFi gratuit

Disponbil in mod GRATUIT in camerele, restaurantele si zonele comune.

Parcare pazita

Pe langa parcarea publica clientii Luxury Apartments au la dispozitie peste 20 de locuri de parcare pe aleea din fata vilelor.

Plaja publica

Marita cu zeci de hectare in cursul anului 2015, plaja este destinata in mod GRATUIT tuturor turistilor din aceasta zona.

Galerie Foto Vila Steaua de Mare