Complex Hotelier Steaua de Mare

Servicii de calitate, livrate cu pasiune, prietenie si entuziasm
30 Oct

PACHET SPECIAL pentru Sfântul Andrei și 1 Decembrie – 1 noapte Gratuită + terapii SPA/balneare incluse

Sărbătoriți si vă odihniți cu ocazia sărbătorii Sfântul Andrei si a Zilei Naționale a României, la AQVATONIC BALNEO SPA & Hotel – Steaua de Mare, unde vă așteptăm cu un pachet complet adaptat pentru întreaga familie!

Pachet special este valabil în perioada 27.11-1.12.2020 și include 1 loc în cameră dublă/ single (fără extra cost), demi-pensiune (mic dejun și cină), cină cu bufet festiv, momente tradiționale, terapii SPA sau balneare, TVA și taxa locală.

Un plus de confort este asigurat de zona de bistro, în care pot fi servite ceaiuri, cafele, apă plată și aromată alături de snacks-uri, pe întreaga durată a pachetului special!


NOTĂ IMPORTANTĂ – COVID-19 Update servicii indisponibile:

La momentul publicării ofertei nu sunt disponibile accesul la piscină interioară (cu scop recreativ / wellness) și accesul la facilitățile din zona de wellness (saune / băi cu aburi), până când nu vor fi emise noi decizii guvernamentale referitoare la aceste activități. Traseul AQVATONIC este permis numai în cadrul terapiilor balneare, cu norme stricte ce asigură o suprafață de minim 12 mp de apă pentru fiecare persoană ce efectuează terapia. În funcție de evoluția pandemică, dar și de diagnosticul individual al fiecărui oaspete, medicul specialist RMFB va putea înlocui anumite terapii dintr-o gamă cu altele din game care sunt permise.


PACHET SPECIAL CU 3 NOPȚI DE CAZARE, DEMIPENSIUNE, TERAPII SPA SAU CURE BALNEARE, MOMENTE SPECIALE ȘI O NOAPTE DE CAZARE GRATUITĂ* !

Pachet SPECIAL SF Andrei si 1 Decembrie

Pachet SPECIAL SF Andrei si 1 Decembrie


Serviciile AQVATONIC BALNEO SPA sunt dedicate exclusiv persoanelor peste 16 ani.

Tratamentele sunt individualizate și locurile limitate. Te încurajăm să achiziționezi din timp pachetul special.

Ne rezervăm dreptul de a modifica tarifele de cazare, masă și servicii SPA fără o notificare în prealabil.Detalii și rezervări pe www.complexsteauademare.ro, email: contact@aqvatonic.ro sau la telefon 0341.447.555.

Vă așteptăm cu drag și vă dorim un mini concediu relaxant și deosebit!

Leave a Reply