Complex Hotelier Steaua de Mare

Servicii de calitate, livrate cu pasiune, prietenie si entuziasm
15 Oct

PACHETE PROMOȚIONALE pentru tratamente BALNEARE COMPLETE / terapii SPA 2020-2021

Ne bucurăm să îți prezentăm lansarea noilor pachete promoționale BALNEO și SPA complete, disponibile în perioada 15 octombrie 2020 – 27 aprilie 2021!

Intrucât siguranța oaspeților noștri și a personalului hotelier sunt primordiale, pachetele de cazare, masă și tratamente balneare/ recuperare sunt adaptate noilor norme și proceduri interne COVID, astfel tratamentele sunt efectuate în regim individual, o singură persoana într-un singur cabinet, însoțită în permanență în timpul procedurilor de un terapeut dedicat în exclusivitate.

De asemenea, cazarea se efectuează în limita a maxim 30% din capacitatea hotelului, iar servirea meselor se face în intervale predefinite, alese la cazare, într-un restaurant cu proceduri reorganizate, ce acomodează doar 30% din întreaga capacitate, pentru o distanțare maximă. În cazul meselor de tip open buffet vasele și tacâmurile sunt dezinfectate și ambalate individual în folii de plastic.

Un plus de confort este asigurat de zona de Bistro în care pot fi servite ceaiuri, cafele, apă plată și aromată alături de snacks-uri pe întreaga durată a zilei pentru toți beneficiarii de pachete balneare sau de tratament!

facilitati

NOU! În aceasta perioadă, cazarea în regim SINGLE se efectuează fără nici un cost suplimentar.

PROMO! În limita disponibilității se ofera UPGRADE către următorul tip de camera disponibil (Double Room cu Sofa sau Partial Sea View Room)


NOTĂ IMPORTANTĂ – COVID-19 Update servicii indisponibile:

La momentul publicării ofertei nu sunt disponibile accesul la piscină interioară (cu scop recreativ / wellness) si accesul la facilitățile din zona de wellness (saune / băi cu aburi), până când vor fi emise noi decizii guvernamentale referitoare la aceste activități. În funcție de evolutia pandemica, dar si de diagnosticul individual al fiecărui oaspete, medicul specialist RMFB va putea înlocui anumite terapii dintr-o gamă cu altele din game care sunt permise.


Tratatează anumite afecțiuni, bucură-te de terapiile SPA de relaxare, remodelează-ți silueta sau restabilește-ți tonusul, optând pentru pachetele croite special, care îți vor regenera mintea și trupul.

AQVATONIC WATER THERAPY

PACHET ROMANCE

PACHET SPA-BREAK

PACHET TIME-OUT

PACHET BELLISSIMA

PACHET BODY RECOVERY

PACHET TECHIR

PACHET BALNEO SPA

PACHET BALNEO SPA PLUS


*Oferta specială este valabilă pentru un număr limitat de locuri;

**Ne rezervăm dreptul de a modifica tarifele de cazare, masă și servicii SPA fără o notificare în prealabil.

***Pachetele includ: programul BALNEAR/ MED sau SPA, 1 loc în cameră dublă cu sofa, demipensiune sau pensiune completă, TVA și taxa locală.

****Serviciile AQVATONIC BALNEO SPA sunt dedicate exclusiv persoanelor peste 16 ani.


Tratamentele sunt individualizate și locurile limitate, motiv pentru care te încurajăm să achiziționezi din timp pachetele promoționale.

Detalii și rezervări pe www.complexsteauademare.ro, email: contact@aqvatonic.ro sau la telefon 0341.447.555.

 

Mulțumim pentru că alegi AQVATONIC BALNEO SPA & HOTEL STEAUA DE MARE!
Te așteptăm cu drag!

Leave a Reply