Complex Hotelier Steaua de Mare

Servicii de calitate, livrate cu pasiune, prietenie si entuziasm
3 Dec

December Family Time – cazare, mese și acces Aqvatonic oferite GRATUIT copiilor și FACILITĂȚI pentru părinți

În luna decembrie, vino cu cei mici la mare și beneficiezi de cazare, mese și acces Aqvatonic oferite GRATUIT* copiilor și FACILITĂȚI pentru părinți, pentru sejur de minim 2 nopți!

Fă-le o bucurie celor mici și petrece o mini-vacanță de neuitat pe litoral, într-un cadru prietenos și modern.

Zambete, servicii de calitate si camere complet modernizate in pachete promotionale ce inlcud:

2 nopți de cazare pentru 2 persoane, cu mic dejun și cină de la numai 699 lei

*Locurile sunt limitate, verifică oferta și rezervă din timp pe site-ul nostru de rezervări: www.rezervari.complexsteauademare.ro

0001

DETALIILE OFERTEI PROMOȚIONALE: 

  • OFERTĂ valabilă între 2 – 22 Decembrie 2021 în limita disponibilității, pentru minim două nopți în Partial Sea View Room, numai pentru rezervările online făcute pe www.rezervari.complexsteauademare.ro/.
  • Copiii până în 12 ani însoțiți de un părinte cazat în hotel beneficiază de cazare și mese (conform planului de mese achitate de părinte) și acces Aqvatonic GRATUIT (acces zilnic permis copiilor numai între 09:00-19:00 însotiti de un părinte ce poate beneficia de oferta 65 lei acces pentru toată camera sau acces GRATUIT dacă a achizitonat un pachet de cazare cu demipensiune sau pensiune completă) în funcție de capacitatea camerei.
  • Ofertă valabilă pentru un copil / cameră dublă sau 2 copii / apartamente, camere triple și suite.
  • Această ofertă specială nu poate fi cumulată cu alte oferte sau promoții.
  • Tarif calculat pentru 2 persoane cazate în Partial Sea View Room cu Sofa în cadrul unui sejur de 2 nopți de Luni până Vineri.
  • Conform HOTĂRÂRII nr. 91 din 22.10.2021, accesul este permis doar persoanelor care prezintă certificatul verde ce atestă că sunt vaccinate sau trecute prin boală și care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Un plus de siguranță și confort este dat de cazarea în limita a maxim 70% din capacitatea hotelului și servirea meselor după proceduri stricte în intervale predefinite, alese la cazare, într-un restaurant cu proceduri reorganizate pentru o distanțare maximă. Servirea meselor se face în sistem de tip open buffet, vesela și tacâmurile sunt dezinfectate și ambalate individual în folii de unică folosință, iar pentru relaxarea după tratamente am creat o zonă în lobby bar unde pot fi servite ceaiuri, cafele, apă plată și aromată alături de snacks-uri, pe întreaga durată a zilei.

Vă așteptăm cu drag!

 

Leave a Reply