Complex Hotelier Steaua de Mare

Servicii de calitate, livrate cu pasiune, prietenie si entuziasm
6 Dec

15% REDUCERE + 1 Noapte de cazare Gratuită numai până pe 10 decembrie

Numai până pe 10 decembrie poți beneficia de o reducere de 15% + 1 noapte de cazare GRATUITĂ la pachetul de Crăciun!

Trăiește momente speciale alături de familie și cei dragi și bucură-i pe cei mici cu sosirea lui Moș Crăciun și un spectacol live inedit.

Tarife începând de la 796 lei/persoană, pentru 2 nopți cu pensiune completă, acces AQVATONIC și seri tematice + 1 noapte GRATUITĂ

*Locurile sunt limitate, pentru a evita o dezamăgire, rezervă din timp, până la 10.12.2021 la www.rezervari.complexsteauademare.ro cu codul promoțional CRACIUN și beneficiezi de DISCOUNT-ul de 15%!

0001

             SUPLIMENT ALL INCLUSIVE:                                                       99 LEI / persoană pe sejur

Include băuturile alcoolice* servite în timpul meselor și în intervalul orar 09:00-21:00 pe cele din Lobby Bar, terasa acoperită + SKY Bar (19:00-21:00) și din minibar cameră (gama Pepsi Cola și Bergenbier, 1 alimentare / zi).

DETALIILE PACHETLUI PROMOȚIONAL: 

 • Promoție valabilă pentru rezervările confirmate si achitate integral pana pe 10.12.2021, în limita locurilor disponibile, pentru sejururile din perioada 24.12.2021 – 26.12.2022.
 • Se intră cu cină în data de 24 Decembrie și se iese cu prânz în data de 26 Decembrie. Noaptea oferită în mod GRATUIT include cazare și acces la bazinul AQVATONIC. Mesele sau serviciile suplimentare se achită separat.
 • Copiii 0-2 ani au cazare și masa gratuită.
 • Copiii cu vârsta mai mare de 12 ani sau orice adult suplimentar achită pentru Pachetul Pensiune Completă 180 Lei / zi, iar pentru Pachetul All inclusive 230 Lei / zi.
 • Suplimentul ALL INCLUSIVE poate fi achiziționat numai de toate persoanele cazate într-o cameră pentru întreg sejurul în ziua cazării.
 • Băuturile alcoolice se plătesc extra cu excepția celor incluse în pachetele All Inclusive și a celor incluse la Cina Festivă de Crăciun.
 • Băuturile incluse în pachetul All Inclusive sunt: Whiskey Label 5, Discovery Vodka, Wembley Dry Gin, Sierra Camino Tequila, Vermout Rose Mary, Vin Alb/Rosu/Roze Domeniile Bogdan, Spumant Rose Mary, Bere Bergenbier și Staropramen, răcoritoare Gama Pepsi Cola.
 • Băuturile răcoritoare pot fi consumate numai la AQVATONIC Lobby Bar. Este interzis accesul cu băuturi/ consumație în cadrul zonei AQVATONIC.
 • Evenimentul se va desfășura în conformitate cu reglementările legale în vigoare.
 • Cadourile sunt oferite în mod gratuit, în funcție de sex și vârsta tuturor copiilor sub 14 ani.
 • Accesul la bazinul Aqvatonic se efectuează cu programare online sau la recepție în prealabil.
 • Copiii au accesul permis în bazinul AQVATONIC numai în intervalul orar 8:00-19:00 (ultima oră de acces 18:00) și numai insoțiți de un adult. Maxim 2 copii la un adult.
 • Conform HOTĂRÂRII nr. 91 din 22.10.2021, accesul este permis doar persoanelor care prezintă certificatul verde ce atestă că sunt vaccinate sau trecute prin boală și care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Un plus de siguranță și confort este dat de cazarea în limita a maxim 70% din capacitatea hotelului și servirea meselor după proceduri stricte în intervale predefinite, alese la cazare, într-un restaurant cu proceduri reorganizate pentru o distanțare maximă. Servirea meselor se face în sistem de tip open buffet, vesela și tacâmurile sunt dezinfectate și ambalate individual în folii de unică folosință, iar pentru relaxarea după tratamente am creat o zonă în lobby bar unde pot fi servite ceaiuri, cafele, apă plată și aromată alături de snacks-uri, pe întreaga durată a zilei.

Te așteptăm cu drag!

 

Leave a Reply