Complex Hotelier Steaua de Mare

Servicii de calitate, livrate cu pasiune, prietenie si entuziasm
6 May

OFERTA LUNII MAI*: Rezervă o cameră cu mic dejun inclus pentru minim 2 nopți și primești GRATUIT demipensiune sau circuit AQVATONIC .

În luna Mai rezervi o cameră cu mic dejun inclus (începând de la 99 lei/persoană) si primești GRATUIT demipensiune sau circuit AQVATONIC complet de 60 minute (la alegere) pentru sejururile de minim 2 nopți.

In plus, iți oferim GRATUIT* upgrade la Partial Sea View și cursuri de înot pentru copilul tău dacă achiți suplimentul de masă pentru el (începând de la 20 lei/copil în funcție de tipul de masă și vărstă, cazarea lui este oferită tot GRATUIT) pe care le poate desfășura concomitent cu sesiunea ta din bazinul AQVATONIC.

Detalii ofertă:

  • Tarif cazare în cameră double sau single cu mic dejun: începând de la 99 lei/persoană / noapte
  • Upgrade gratuit în funcție de disponibilitate către Partial Sea View Room sau Superior Partial Sea View pentru rezervările de minim 2 nopți.
  • Cursurile de înot sunt ținute zilnic între orele 13:00-16:00 de Clubul Sportiv Acvamarin / Profesor Elena Hălmăgean. Orarul poate fi modificat in funcție de gradul de ocupare al sesiunilor.
  • Terapiile SPA, tratamentele sau alte servicii se achită separate
  • Terapiile balneare de la AQVATONIC au fost lansate în conformitate cu normele și procedurile interne COVID
  • Cazarea se face în limita a maxim 70% din capacitatea hotelului.
  •  Servirea meselor se face după proceduri actualizate, iar in perioadele aglomerare vor exista intervale predefinite, alese la cazare, într-un restaurant cu proceduri reorganizate, ce acomodează 30% din capacitate întreagă pentru o distanțare maximă. În cazul meselor de tip open buffet, vesela și tacâmurile sunt dezinfectate și ambalate individual in folii de unică folosință.

OFERTĂ valabilă pentru sejururile de minim 2 nopți cu mic dejun inclus din perioada 3-28 Mai 2021, în limita disponibilității

facilitati facilitati facilitati

 

Atenție ! Pentru a evita o dezamăgire datorată locurilor limitate recomandăm efectuarea unei rezervari online la www.rezervari.complexsteauademare.ro cât mai curând.

 

Hai și tu!

AQVATONIC BALNEO SPA & Hotel

Eforie Nord – Constanta

www.complexsteauademare.ro

Rezervari online: www.rezervari.complexsteauademare.ro

Tel: 0341.447.555 sau 0341.447.554

Leave a Reply