Complex Hotelier Steaua de Mare

Servicii de calitate, livrate cu pasiune, prietenie si entuziasm
28 Mar

Oferta lunii aprilie: Cazare GRATUITĂ pentru copii, EARLY CHECK-IN & LATE CHECK-OUT

În Aprilie beneficiezi de cazare GRATUITĂ pentru copii, Early Check-in și late check-out, cursuri de înot pentru cei mici, evaluare medicală și circuite Aqvatonic pentru părinți!

Nu rata oferta specială a lunii aprilie, rezervă din timp un pachet de cazare de minim 3 nopți la Aqvatonic și poți înscrie copilul la cursurile zilnice de înot efectuate de Clubul Sportiv Acvamarin sub îndrumarea instructorului certificat: Prof. Elena Halmagean.

În plus, poți achiziționa chiar și tu un circuit Aqvatonic în aceeași perioadă cu copilul tău și te vei bucura de o cură terapeutică sub îndrumarea unui kinetoterapeut, în bazinul nostru unicat.

Oferă-ți o mini vacanță energizantă, uită de strestul de peste zi și bucură-i pe cei mici cu o activitate distractivă și relaxantă în același timp!

Detalii ofertă:

  • Tarif cazare cameră dublă: începând de la 73 lei / persoană / noapte;
  • un copil până-n 14 ani beneficiază de cazare GRATUITĂ, în patul existent dintr-o cameră cu minim un adult;
  • Early Check-in GRATUIT începând cu ora 10:00, în funcție de disponibilitate;
  • Late Check-Out GRATUIT până în ora 14:00, în funcție de disponibilitate;
  • Tarif cursuri înot copii: 200 lei – 4 ședințe de 50 minute. Cursurile de înot se efectuează în intervalul 12:00-15:00;
  • Tarif circuit Aqvatonic adulți: 200 lei – 4 ședințe de 50 minute. Circuitele se efectuează între orele 8:00-20:00. Evaluare medicală inclusă;
  • Opțional, se pot achiziționa la locație Terapii SPA, terapii de recuperare sau cu nămol sapropelic din Lacul Techirghiol, efectuate de terapeuți cu peste 7 ani de experiență.

Atenție! Recomandăm efectuarea unei rezervări online la www.rezervari.complextseauademare.ro cât mai curând, pentru a evita o dezamăgire datorată locurilor limitate.

Ofertă valabilă în perioada 2-29 Aprilie 2021 în limita disponibilității

facilitati

facilitati

facilitati

*Cursurile de înot, terapiile SPA, tratamentele, mesele suplimentare sau alte servicii se achită separat.

*Terapiile balneare de la AQVATONIC au fost lansate în conformitate cu normele și procedurile interne COVID, iar cazarea se face în limita a maxim 30% din capacitatea hotelului. Servirea meselor, se face și ea după proceduri actualizate, iar in perioadele aglomerare vor exista intervale predefinite, alese la cazare, într-un restaurant cu proceduri reorganizate, ce acomodează 30% din capacitate întreagă pentru o distanțare maximă. În cazul meselor de tip open buffet, vesela și tacâmurile sunt dezinfectate și ambalate individual in folii de unică folosință.

Te așteptăm cu drag!

Leave a Reply