Complex Hotelier Steaua de Mare

Servicii de calitate, livrate cu pasiune, prietenie si entuziasm
26 Feb

OFERTĂ SPECIALĂ CU OCAZIA REDESCHIDERII HOTELULUI ÎN DATA DE 19 MARTIE: WEEK-END GRATUIT

Primăvara vine cu vești bune! Din data de 19 Martie redeschidem Complexul nostru și dorim să oferim o surpriză de redeschidere ospeților noștri fideli, care ne bucură de fiecare dată cu vizita lor:

1 WEEK-END GRATIS LA MARE

Cum beneficiezi de Ofertă?

Rezervi un pachet de cazare și masă la sfârșit de săptămână, în luna Martie: 19-21.03 sau 26-28.03 direct la noi pe site: www.rezervari.complexsteauademare.ro.

Poți anula GRATUIT și nu vom percepe niciun avans pentru această perioadă. Vii la noi, îți prezentăm toate camerele din hotel, îți oferim camera dorită și îți facem o ofertă inegalabilă pentru la vară: peste 20% discount și beneficii suplimentare direct la noi la recepție!

Dacă o accepți, considerăm cazarea din week-end-ul 19-21.03 sau din 26-28.03 drept avans pentru pachetul ales în vară!

Mai mult chiar, te încurajăm să alegi și un circuit în bazinul nostru Aqvatonic și dacă ești multumit ți-l oferim și pe acesta cadou la vară cand vii la noi.

În plus, ai ocazia să faci un tur al tuturor camerelor din hotel, să vezi investițiile pe care le-am făcut sau demarat, să ti se prezinte serviciile All Inclusive de care vei beneficia în această vară și să alegi exact camera în care vrei să stai!

Ce spui? Ești pregătit să începi primăvara cu o mini vacanță energică pe litoral?

facilitati

facilitati

*Tariful de cazare achitat pentru zilele de 19,20,26,27 Martie va fi dedus din tariful oricărui sejur de minim 5 zile, cu pachet All Inclusive din perioada 11 Iunie – 11 Septembrie achiziționat până la data de 31.03.2021.

**Nu se deduc serviciile de masă, tratament balnear, acces Aqvatonic, terapii SPA sau serviciile suplimentare achitate la recepție.

***Ofertă valabilă exclusiv pentru pachetele All Inclusive din cadrul AQVATONIC BALNEO SPA & Hotel Steaua de Mare.

Te așteptăm cu drag!

Leave a Reply