Complex Hotelier Steaua de Mare

Servicii de calitate, livrate cu pasiune, prietenie si entuziasm
8 Jan

Până la 20% EARLY BOOKING DISCOUNT pentru pachetele din vară 2018.

Situat chiar pe malul Mării Negre și beneficiand de o arhitectură contemporană ce oferă fiecărei camere de la etajele superioare ale hotelului vederi panoramice către plaja din Eforie Nord, Portul Constanța sau Portul Turistic Belona, AQVATONIC HOTEL Steaua de Mare a fost renovat in intregime si reintrodus in circuitul turistic incepand cu sfarsitul anului 2016.

Zambete si servicii de calitate, camere racoroase si confortabile, complet modernizate intr-un stil contemporan, cel mai modern Balneo SPA de pe litoralul Romanesc dar si accesul la toate facilitatile resortului printre care cele 2 restaurante, braseria Steaua de Mare de pe faleza, panorama bar-ul din Hotelul Delfinul, pool bar-ul si fast-food-ul de pe plaja, locu rile de joaca interioare si exterioare sau salile de conferinta vin sa completeze experienta ta de neuitat de la Steaua de Mare.

Clientii AQVATONIC Hotel au acces in mod exclusiv la singurul bazin AQVATONIC din Europa de Est ce incorporeaza 16 zone specifice de masaj acval si subacval ce iti vor tonifia si revitaliza toate zonele corpului, salina cu sare de Himalaya, baia cu aburi si saunele uscate sau cu infrarosii, sala de kineto terapie si 11 cabinete de tratament alaturi de o zona de relaxare cu simulatoare auto, air hockey, biliard, ping-pong sau jocuri de societate.

Beneficiaza de până la 20%  EARLY BOOKING DISCOUNT pentru rezervarile achitate pana la 31 Ianuarie 2018. Pentru detalii suplimentare contactează receptia centrului prin email sau telefonic.

*REDUCEREA este valabilă pentru sejururile de minim 5 zile cu demi-pensiune sau pensiune completă achitate integral in sistem nerambursabil până la 31.01.2018 în limita disponibilității.


Leave a Reply